Välkommen till Wikan

Resande servicetekniker

Resande servicetekniker

Om företaget
Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger, underhåller och supporterar anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättning är 500 MSEK med 170 anställda. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen. Malmberg arbetar för en bättre miljö under devisen "Ren energi. Rent vatten."

Vi på Service och support söker efter en kollega som motiveras och drivs av att lösa olika typer av problem. Du kommer att arbeta för ett framgångsrikt och växande företag med engagerade och positiva kollegor. Rekryteringen görs i samarbete med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Stor del av tiden kommer du jobba med att supporta kunder på distans eller på plats i syfte att hjälpa dem att hålla en hög tillgänglighet på deras anläggning. Jobbet innefattar också driftsättning av anläggningar ute hos kunder där det även ingår att hålla utbildningar för kunder och optimering av anläggningar. Både akuta och planerade resor ingår som en naturlig del i jobbet. Kunderna finns framförallt i Europa med övervikt på de nordligare länderna. När du inte är ute på anläggningarna så supportar du kunder från kontoret i Yngsjö där du utgår ifrån. När du är redo så kommer du även vara med i vår beredskap där vi har telefonjour. Dokumentation kommer också vara en viktig del i ditt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har tidigare arbetat med service och reparationer vad gäller den mekaniska biten. Du tycker om att ta ansvar och gillar att driva projekt i mål.
Kommunikation sker i både svenska och engelska.

Som person är du tekniskt lagd, har ett logiskt tänkande och är lösningsorienterad, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till förändringar för att leverera resultat och uppfylla kundens förväntningar. Du är en flexibel person som ser resor i tjänsten som en naturlig del i arbetet.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Malmberg water.
Heltid/dagtid.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 4/6 och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se

För mer info kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-06-04

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår