Tillbaka till sök

Säljcoach till DaCar

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
DaCar AB marknadsför kem-tekniska produkter för bileftermarknad och tillverkningsindustrin. Produkterna består främst av rostskydd, lim- och tätningsprodukter samt applikationsutrustning/system. På bileftermarknad arbetar vi med eget koncept för professionellt bilrostskydd genom vår Dinitrol center-organisation. Dinitrol center består i dagsläget av 35 rotskyddstationer från Skellefteå i norr till Vellinge i söder. Företaget driver själv ett Dinitrol center med 2 anställda. DaCar med säte i Hässleholm omsätter 20 mkr och har 7 anställda, exklusive dotterbolag.

Vi söker nu en driven säljcoach som vill bidra med att utveckla försäljningsverksamheten hos våra Dinitrol center-stationer runtom i landet. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Tjänstens syfte är att öka försäljning- och marknadsmedvetenheten såväl som kunskapen om detta hos Dinitrol center, vilken skall resultera i en ökad omsättning. En viktig del i arbetet är uppföljning och implementering av Dinitrol center-konceptet, kommersiellt och tekniskt, på stationsnivå. En stor del av tjänsten äger således rum på fältet (i hela landet) ute hos Dinitrol center. Kontorstiden skall till största delen bestå av uppföljning av tidigare möten samt planering och bokning av kommande.

Ute hos Dinitrol center skall ett stort fokus ligga på praktisk hjälp, även om en viss del kommer bestå av teoretiska utbildningar/genomgångar.

Exempel på arbetsverktyg som säljcoachen har att tillgå är:
- Öppet hus
- Kundbesök, t.ex. bilåterförsäljare
- Rostskyddskontroller
- Telefonuppföljning
- Telemarketing
- Profilering annonsplan/annonsstrategi
- Försäljningsutbildning
- Övriga kundevent

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst har en gymnasieutbildning samt B-körkort. Branschbakgrund är inte avgörande, men däremot tror vi att du har erfarenhet av att göra affärer i någon form. Även ett visst tekniskt intresse är en fördel. Då en stor del av tjänsten innebär att utbilda och driva andra framåt tror vi att du är en systematisk och uthållig person med entreprenörsanda som brinner för att just utveckla andra.

Som person är du affärsfokuserad, resultatorienterad och drivande. Du trivs bäst i en roll som innebär många sociala kontakter, gamla som nya. Vidare är du ansvarsfull och trivs i en självständig roll, där du själv får planera ditt arbete utifrån uppsatta mål.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Hässleholm, men du kommer ha hela Sverige som arbetsfält och i tjänsten ingår en hel del resor. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos DaCar. I tjänsten ingår bil.

Inom företaget utbildas du i vårt koncept och får fortlöpande kompetensutveckling. Vårt affärskoncept är i ständig utveckling och du får vara med i en trevlig gemenskap tillsammans med oss och våra Dinitrol center.

Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Du är välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 2019-06-12.

För mer information eller vid frågor, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08 eller Sara Kvist på 044 - 590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-06-12

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.