Välkommen till Wikan

Projektuthyrare till K-Fastigheter

Projektuthyrare till K-Fastigheter

Om företaget
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste bostäder. Som ett led i att förverkliga visionen om ett attraktivt fastighetsbestånd har K-Fastigheter valt att satsa på nyproduktion av hyresfastigheter, främst genom organisationens två egna byggbolag som idag är verksamma inom projektutveckling och byggnation av flerfamiljshus och grupphusområden. K-Fastigheter är verksamt på 18 olika orter runt om i Sverige med en geografisk koncentration till Öresund med omnejd. Byggverksamheten omfattar per idag en byggstart av 600 lägenheter årligen. Just nu har vi pågående projekt i Hässleholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad.

K-Fastigheter har under den senaste tiden expanderat kraftigt och vi fortsätter växa med flera nya, spännande projekt. Vi vill därför stärka organisationen med en projektuthyrare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som projektuthyrare driver du hela uthyrningsprocessen i ett projekt, parallellt med byggprocessen. Du ska säkerställa en hög uthyrningsgrad (inga vakanser). Arbetet sker genom en proaktiv, kontinuerlig och målinriktad kundbearbetning. Främsta kontaktytorna är kunder, hyresgäster, förvaltare, projektutveckling, byggavdelning, projektledare samt kollegor på den egna enheten/området.

Arbetsuppgifter:
- Hyra ut lägenheter i projekt
- I tidiga skeden vara delaktig i arbetet med att skapa förutsättningar för lönsam projektuthyrning tillsammans med förvaltning
- Driva uthyrningsprocessen från beslut om projekt till uthyrd fastighet (endast lägenheter)
- Proaktivt bearbeta och bygga relationer med potentiella kunder till våra projekt
- Ta fram strategi för uthyrningsarbetet för varje projekt, d.v.s. målgruppsanalys, säljaktiviteter, marknadsföringskanaler och behov av säljmaterial
- Genomföra sälj- och marknadsaktiviteter
- Aktivt bearbeta samarbetspartners, t.ex. mäklare och "tenant representatives", för att sprida information om pågående och kommande projekt
- Offerera och upprätta hyresavtal
- Dokumentera och rapportera i CRM
- Medverka vid prognos- och budgetarbete

Tjänsten är direkt underställd förvaltningschefen och ingår i ett team med övriga förvaltare/uthyrare som finns runtom i Skåne.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har som lägst en gymnasieutbildning och gärna någon form av utbildning inom bygg eller fastighet. Du är en god administratör och starkt meriterande är om du tidigare arbetat med någon form av fastighetsförvaltning eller uthyrning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

På K-Fastigheter är vi ett tight gäng som är måna om att trivas tillsammans. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, flexibel och älskar mötet med människor. Du får gärna ha en säljande ådra. Du är heller inte rädd för att "hugga i" när det behövs och i ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och van att hålla ett högt tempo.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Hässleholm, men du kommer ha hela Skåne som arbetsfält. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Om du lockas av expansion och förändring så är du välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 2019-06-12.

För mer information eller vid frågor, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-06-12

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår