Tillbaka till sök

Sågverksoperatör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Eksjö Industri AB är ett fullutrustat sågverk som verkat inom branschen sedan 1941. Vi ingår i Eksjöhus Industrier AB tillsammans med systerföretaget Eksjöhus AB som är hustillverkare.
I vårt sågverk framställs årligen mer än 60 000 kubikmeter sågat virke. En del av detta går förstås till Eksjöhus husproduktion, men virke levereras också till bl a byggvaruhandeln och grossister inom Sverige. Våra främsta exportmarknader är Norge, England, Danmark, Tyskland samt Nordafrika och Mellanöstern.
I vår produktion sågas cirka 70 procent gran och 30 procent furu. Allt virke torkas ner till 18-20% i kammar/vandringstorkar och även till snickeritorrt 8-10%. I hyvleriet vidareförädlas trävarorna efter kundernas önskemål. Vi har även en anläggning som tar fram konstruktionsvirke till bl.a. takstolar. Till detta kommer en fingerskarvsanläggning där vi skarvar till önskade längder upp till 11 meter.
I vår måleriavdelning grundmålar och i många fall mellanstryker vi bl a ytterklädsel. Detta betyder att utvändiga paneler, foder, kantbräder och vindskivor skyddas under byggtiden.
Förutom vår egen produktion genererar vi miljövänlig energi. De biprodukter som framställs vid sågat virke som bark och spån, används inte bara i vår egen pannanläggning, utan även av energibolag.

Vi söker nu sågverks-, sorterings- och hyveloperatörer för 2 skift.
Detta rekryteringsuppdrag går via Wikanperonal.

Dina arbetsuppgifter
Allmänt förekommande uppgifter inom såglinan, sortering och hyvla. Vara flexibel och kunna variera i arbetsuppgifter. Även kunna vara behjälplig på övriga avdelningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser dig som har jobbat några år inom sågverk och som har den lilla extra känslan för kvalitet.
God svenska är ett krav då man håller kontakt med arbetskamrater via medhörning i hörlurar.
Truckkort och vana att köra truck ser vi som meriterande.
Körkort.

Information och kontakt
Känner du igen dig i vår annons så sök redan i dag.
Vi gör löpande urval.
Sök senast söndagen den 23/6.
Vid frågor ring gärna Rune Granath för mer information.
Tel: 0381-480952


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-06-23

 • Tjänstgöringsort

  Eksjö (Jönköpings län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.