Tillbaka till sök

Målare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossNu söker vi två erfarna målare till en av våra kunder i Kalmar.

Dina arbetsuppgifter
Måleriarbete, inomhus och utomhus. Du skall ha god erfarenhet och kunskap i att måla och tapetsera.
Uppdragen skall utföras under viss tid och kräver både noggrannhet och snabbhet. Du skall kunna arbeta självständigt och med ansvar enligt uppdrag och även kunna samarbeta i team med kollegor.

Du skall kunna behärska svenska språket bra i både tal och skrift. Alla uppdrag tas emot skriftligt och redovisas skriftligt.

Du behöver ha hög social kompetens och kunna ge muntlig information och ta emot frågeställningar då du möter våra kunder.
Vi förutsätter att du är en positiv och ambitiös person.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du skall ha svensk målarutbildning och godkänt gesällbrev. Du skall också ha arbetserfarenhet av både inomhus- och utomhusmålning och haft anställning som målare efter din utbildning, referener krävs.

Du skall ha bra kunskap i svenska språket för att kunna ta emot skriftlig information om uppdrag och ta del av information från vår uppdragsgivare.

Du skall kunna arbeta självständigt och ansvarsfullt enligt uppdrag och även kunna samarbeta i team.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Du har god samarbetsförmåga.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har en stark vilja att arbeta och villig att lära nytt.

Du kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder. Du är prestigelös och har en förmåga att bygga relationer och att skapa förtroende. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats och ett trevligt team.

Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.

Information och kontakt
Tjänsten är en dagtidstjänst hos ett väletablerat och mycket stabilt företag.

Initialt kommer du att vara uthyrd och anställd av Wikan Personal men om allt fungerar som det skall finns stora möjligheter att bli anställd av företaget.

Tillträde sker så snart som möjligt så du är välkommen med din ansökan snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

För mer information eller frågor kontakta Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01 eller Christopher Muñoz, 0455-61 27 02

Ansök på Wikan Personals hemsida, www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-06-20

 • Tjänstgöringsort

  Kalmar (Kalmar län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.