Tillbaka till sök

Projektledare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
ZAFE Care Systems AB är ett snabbväxande bolag som ligger i framkant inom den senaste välfärdstekniken och e-hälsa.

ZAFE Care Systems säljer och installerar välfärdstekniska produkter och tjänster så som digitala trygghetslarm, kameror och andra IT relaterade lösningar för vård och omsorg över hela Sverige. Våra främsta kunder är kommuner och Landsting. ZAFEs produkter och tjänster används idag i mer än 200 kommuner i landet. Våra lösningar passar alla typer av vård- och omsorgsboende och är med sin moderna teknik marknadsledande. Våra produkter och tjänster skapar trygghet och ökad livskvalitet för individen och ger personalen verktyg för effektivare och säkrare arbetssätt. Läs mer på www.zafe.se

Vi växer kraftigt och söker en engagerad och driven projektledare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare på Zafe Care Systems innebär din roll att du har ett helhetsansvar för projekt från uppstart till avslut där du arbetar med flera projekt åt gången. Projektlängden varierar mellan några månader till över ett års tid. Ett exempel på projekt kan vara nyinstallation av trygghetslarmssystem på äldreboende där du ansvarar för helheten inklusive kontakt med elinstallatör, kontakt med kommuners IT-avdelningar samt att säkerställa utbildningen för våra kunders personal.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Styra och leda projekten med hög närvaro.
- Planera, samordna och driva samtliga aktiviteter i projektet.
- Ansvara för att projektmålen uppnås avseende leverans, tid, kvalitet, budget och kundnöjdhet.
- Se nya affärsmöjligheter under projektets gång som kan skapa ytterligare mervärden för kunden.
- Upprätta avtal med underentreprenörer och avropa deras tjänster enligt plan.
- Planera och avropa interna resurser för respektive projekt.
- Säkerställa att projekten genomförs i enlighet med gällande lagar och förordningar samt enligt företagets kvalitets- och miljöledningssystem.
- Vara primär kontaktperson mellan Zafe Care Systems och kunden.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har tidigare erfarenhet av projektledning och är nu redo för en ny utmaning där du får möjligheten att förverkliga dina idéer om hur en effektiv projektprocess skall utformas.
Du har en teknisk utbildning på minst gymnasial nivå och vi ser gärna att du dessutom har utbildning i och/eller kurser inom projektledning.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du motiveras av att sätta igång och slutföra projekt med goda resultat. Du har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv samtidigt som du inte missar avgörande detaljer. Ditt intresse för affärer samt din förmåga att förstå affärsmässiga principer bidrar till att du skapar de mest effektiva lösningarna för oss och kunden. Du vet hur du ska prioritera för att leverera i förhållande till tid, kostnad och kvalitet. Vidare är du en strukturerad person som har lätt för att skapa och bibehålla relationer både internt och externt. Genom din goda kommunikation och ditt engagemang får du lätt med dig andra.

Du har god datorvana och är van användare av Officeprogrammen. Du har även erfarenhet av arbete i något projektledningssystem. Tjänsten kräver att du uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Information och kontakt
Känner du att du vill utvecklas i en spännande miljö i ett stabilt och expansivt bolag där du får jobba med den absolut senaste tekniken inom digitalisering? Ja då skall du skicka in en beskrivning över vem du är, vad du utmanas av och varför du vill jobba hos Zafe.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Zafe Care Systems och tillsättning sker efter överenskommelse. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Kristianstad. Resdagar förekommer.

Vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 30 juni 2019. Du söker tjänsten på www.wikan.se. Välkommen med din ansökan!

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14 eller Sofie Appring, 044-590 65 11.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-06-30

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.