Välkommen till Wikan

IT-/systemadministratör

IT-/systemadministratör

Om företaget
Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag 500 personer. Läs mer på www.canon.se

Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt? Vi söker IT- / systemadministratör till region syd, med möjlig placering i antingen Kalmar, Kristianstad eller Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-tekniker / systemadministratör hos oss är du en viktig länk i samspelet med våra kunder som ställer höga krav på service och support. Rollen är ny hos oss i region syd vilket innebär att du kommer att vara med att påverka och forma den.

Du kommer att arbeta med:

- Installation och uppdatering av mjukvara, antingen på plats hos kund eller via Remote.
- Installation av en del hårdvara som våra kundansvariga projekterat hos våra kunder.
- Koppla våra IT-lösningar till kundernas affärssystem.
- Vara en del av After-sales, vilket innebär att du ger kunden förslag på förbättringar / kompletteringar av deras befintliga produkter och system.

Du kommer att vara en nyckelperson i teamet för att garantera våra kunder en säker, stabil och effektiv driftmiljö. Vi kan locka dig med internutbildning som tillhandahåller allt du behöver veta om våra produkter och IT, bonusmöjligheter, tjänstebil och inte minst att tillhöra ett glatt och positivt teknikergäng.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För denna tjänst vill vi att du har hög systemkompetens och god IT-/ datavana. Vi söker dig som har erfarenhet inom de flesta av nedanstående kompetenser:

- Generell Nätverkskompetens
- Generell Serverkompetens
- Systemteknisk bakgrund
- Windows server2012/ 2016
- Active Directory /GPO
- Exchange server
- SQL
- Backuphantering
- VMware
- VPN
- Brandväggar
- Klientdrift och support
- Installation av mjukvaror och applikationer

Vi lever i ett ständigt flöde av nya produkter och tjänster vilket kräver ett stort mått av energi, egen motivation samt förmåga och intresse av att ständigt lära nya områden.

I och med att du kommer att vara en länk i samspelet med våra kunder har du ett utmärkt kundbemötande och hög social kompetens. Vi vill gärna att du har ett intresse av att utvecklas tillsammans med oss och vi med dig. Med det menar vi att du brinner för både din egen och företagets utveckling. Din arbetsmoral är hög och du slutför hellre dina arbetsuppgifter idag än att vänta till morgondagen.

Information och kontakt
För tjänsten krävs körkort B så du kan ta dig till våra kunder med vår servicebil. Då våra manualer ofta är skrivna på engelska måste du kunna läsa och förstå engelska. Tjänsten är på 100%, dagtid. Beroende på var du bor kan du välja placeringsort antingen i Kristianstad, Växjö eller Kalmar.

Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med ? alla känner till Canon! Upptäck dina möjligheter inom Canon! Mer information om Canon finner du på www.canon.se

Känner du dig träffad kan vi erbjuda en spännande tjänst i en framgångsrik organisation.

Vill du veta mer om oss kan du gå in på www.canon.se, läsa mer här på sidan eller kontakta Ingela Abrahamsson på 073-920 39 34, ingela.abrahamsson@canon.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är den 14 juni 2019.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Appring, 044 - 590 65 11 eller Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-06-14

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår