Tillbaka till sök

Bergarbetare till Bergteamet

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker bergarbetare till framtida spännande projekt under jord!

Om företaget
Bergteamet AB etablerades 1999 och är alltjämt ett av Skandinaviens största entreprenadföretag inom bergarbete under jord. Våra uppdrag omfattar i huvudsak schaktarbeten, bergförstärkning och tunneldrivning. Vi är för närvarande ca 200 anställda och omsätter ca 500 Mkr.

Dina arbetsuppgifter
Som bergarbetare hos Bergteamet kan du arbeta med ett flertal arbetsmoment inom ortdrivning, schaktarbeten och bergförstärkning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Ett krav är att du kan minst tre moment i salvcykeln. Om du har flerårig erfarenhet av bergarbete och utbildning inom bergmekanik och sprängkort är det mycket meriterande. Då vi arbetar i en riskfylld miljö ska du ha ett högt säkerhetstänk och sätta säkerheten först. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta med andra och är inte rädd för att ta i där det behövs. Du är självgående, lugn och stabil och gillar att jobba i en föränderlig miljö.

B - körkort är ett krav och C - körkort är meriterande.

Du anställs i hemmet och placeringsort är i huvudsak inom Sverige och i Synnerhet Norr- och Västerbotten och Mellan Sverige. Du kommer i de flesta fall att arbeta i skift.

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Bergteamet med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 31 augusti 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Anna Petterström, tel:072-709 02 88, e-post anna@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-31

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.