Välkommen till Wikan

Servicetekniker till Bergteamet

Servicetekniker till Bergteamet


Vi söker Servicetekniker med ett genuint intresse för teknik och som vill arbeta självständigt i en ansvarstagande roll!

Om företaget
Bergteamet AB etablerades 1999 och är alltjämt ett av Skandinaviens största entreprenadföretag inom bergarbete under jord. Våra uppdrag omfattar i huvudsak schaktarbeten, bergförstärkning och tunneldrivning. Vi är för närvarande ca 200 anställda och omsätter ca 500 Mkr.

Dina arbetsuppgifter
Bergteamet har en av branschens mest kompletta maskinparker och satsar på att vidareutveckla service och underhåll. Som servicetekniker hos Bergteamet utför du servicearbete och reparationer både under jord och i verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer och ombyggnationer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med en positiv inställning, god samarbetsvilja och ett stort ansvarstagande. Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är en självgående tekniker med vana från gruvmaskiner alternativt tunga maskiner. Vi förväntar oss att du vill vara delaktiga i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten.

Meriterande är:
- Erfarenhet av att arbeta med tunga fordon.
- Kunskap inom el, elektronik, starkström, canbus samt hydraulik.

B - körkort är ett krav och C - körkort är meriterande.

Du anställs i hemmet och placeringsort är i huvudsak inom Sverige och i Synnerhet Norr- och Västerbotten och Mellan Sverige. Du kommer i de flesta fall att arbeta i skift under jord.

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Bergteamet med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 31 augusti 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Anna Petterström, tel:072-709 02 88, e-post anna@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-08-31

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår