Tillbaka till sök

Lantbruksmekaniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossPå uppdrag från en av våra kunder söker vi nu en en kvalificerad Service/lantbruksmekaniker

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att Du är på vår verkstad eller ambulerar som servicetekniker ute på fältet för att felsöka, reparera och serva maskiner. Du kommer att jobba i mellan/nordöstra skåne. Utförande av servicearbeten och reparationer på jordbruksmaskiner både på fält och i verkstad . Montera extrautrustning på nya lantbruksmaskiner såsom specialanpassade kundanpassningar . Vara delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna . Vara med att skapa nya rutiner för att arbetet skall bli effektivt . Kvalitetssäkra "egen kontroll" på utförda arbeten.
Du skall vara van att självständigt planera och genomföra din arbetsdag/arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har ett stort tekniskt intresse . Gedigen erfarenhet från traktor, tunnbalspressar,vallmaskiner etc. men även erfarenhet av övriga lantbruksmaskiner eller motsvarande. Erfarenhet från fältarbete . Erfarenhet av el, teknik och hydraulik . Strukturerad och disciplinerad . Effektiv och stresstålig . Ett gediget engagerat och kundinriktat arbetssätt . Ett förtroendeingivande uppträdande . Dataerfarenhet för dokumentation och felsökning . Körkort är ett krav.


Information och kontakt
Urval görs löpande så sök omgående
Vid frågor, ring Magnus Nordholm 046-540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-06-21

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.