Välkommen till Wikan

Lantbruksmekaniker

Lantbruksmekaniker


På uppdrag från en av våra kunder söker vi nu en en kvalificerad Service/lantbruksmekaniker

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att Du är på vår verkstad eller ambulerar som servicetekniker ute på fältet för att felsöka, reparera och serva maskiner. Du kommer att jobba i mellan/nordöstra skåne. Utförande av servicearbeten och reparationer på jordbruksmaskiner både på fält och i verkstad . Montera extrautrustning på nya lantbruksmaskiner såsom specialanpassade kundanpassningar . Vara delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna . Vara med att skapa nya rutiner för att arbetet skall bli effektivt . Kvalitetssäkra "egen kontroll" på utförda arbeten.
Du skall vara van att självständigt planera och genomföra din arbetsdag/arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har ett stort tekniskt intresse . Gedigen erfarenhet från traktor, tunnbalspressar,vallmaskiner etc. men även erfarenhet av övriga lantbruksmaskiner eller motsvarande. Erfarenhet från fältarbete . Erfarenhet av el, teknik och hydraulik . Strukturerad och disciplinerad . Effektiv och stresstålig . Ett gediget engagerat och kundinriktat arbetssätt . Ett förtroendeingivande uppträdande . Dataerfarenhet för dokumentation och felsökning . Körkort är ett krav.


Information och kontakt
Urval görs löpande så sök omgående
Vid frågor, ring Magnus Nordholm 046-540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2019-06-21

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår