Tillbaka till sök

Teknisk Utbildare till Alimak Service

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossNu söker vi dig som har teknisk utbildning och en stark pedagogisk ådra. Gillar du också att resa och vill tillhöra ett expansivt världsledande företag, då ska du söka arbete hos oss!

Om företaget
Alimak som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Alimak har cirka 375 anställda och ingår i Alimak koncernen. Företaget erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem.

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk utbildare blir du en mycket viktig kugge i Alimak Services utbildningsverksamhet. Tillsammans med fyra andra utbildare från våra kontor i USA, England, Kina, och Australien blir dina uppgifter att utbilda främst våra distributörer och systerbolag, men även våra slutkunder och intern personal efter behov. Du kommer också ansvara för att ta fram och underhålla/uppdatera utbildningsmaterial för våra produkter, vilket gör att du kommer att samarbeta mer eller mindre med samtliga avdelningar på företaget.

Arbetet och dess uppgifter innebär resor i tjänsten, cirka 50 - 100 resdagar per år. Antalet resdagar varierar från år till år beroende på om våra kunder önskar besöka oss, eller om utbildningen sker på plats hos dem.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har teknisk utbildning och några års relevant arbetslivserfarenhet. Produktkännedom om Alimaks produkter är mycket meriterande, men allra viktigast är din förmåga att tillgodogöra dig ny teknisk kunskap i kombination med en pedagogisk ådra. Du bör ha efarenhet från en roll där du utbildat eller instruerat/introducerat större grupper. Vi ser gärna att du även självständigt planerat samt utvärderat innehållet i utbildning.

Som person är du utåtriktad och tycker om att jobba i team med människor. Du trivs med att ta egna initiativ och beslut när det behövs. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha ett pedagogiskt sätt att lära ut och vara bekväm med att tala inför större grupper.

Eftersom du kommer representera företaget är det viktigt för oss att du har ett professionellt förhållningssätt och är noggrann med att leverera hög kvalitet i arbetet. Arbetet kräver också god struktur och planering.

Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav, ytterligare språk meriterande.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Alimak Service med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 28 augusti 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 , e-post linnea@wikan.se.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-28

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.