Tillbaka till sök

Engagerad verkmästare till Agro Maskiner i Tomelilla

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossDå deras nuvarande verkmästare har bestämt sig för att gå vidare med nya utmaningar, söker vi en efterträdare till hans tjänst.

Om företaget
Agro Maskiner tillhandahåller service/reparationer av maskiner till lantbruksnäringen.

Dina arbetsuppgifter
Som verkmästare ansvarar du för att leda, planera och fördela arbetet för våra servicetekniker. Du kommer vara den som ansvarar för kontakten med kunder och leverantörer när det gäller verkstadsarbeten. Du kommer också ha ett nära samarbete med våra maskinsäljare och reservdelspersonal.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du bör ha ett genuint tekniskt intresse för de maskiner vi hanterar, samt ha god kännedom om lantbruksnäringen och dess förutsättningar. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en förmåga att prioritera under högsäsong och strävar efter att hitta lösningar på de problem som kan uppstå. Du har en mycket god känsla för service och är lyhörd mot kunder, leverantörer och medarbetare. Du arbetar aktivt för ett gott arbetsklimat.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av liknande befattningar där personalansvar och kundkontakt har varit en stor del av arbetet. Vi förutsätter att du använder dator med lätthet. Körkort är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av lantbruksnäringen i någon form är det meriterande

Information och kontakt
Tjänsten avser heltid, tillträde snarast. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Siversson, 0417-779983

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-06-30

 • Tjänstgöringsort

  Tomelilla (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.