Tillbaka till sök

Lageransvarig

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossJust nu söker Olssons Elektromekaniska en lageransvarig.

Om företaget
Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att konstruera våra anläggningar till våra kunder över hela landet?

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för lagerhållning, sortering av komponenter och reservdelar. Du kommer även att ansvara för utleveranser och där tillhörande arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten bör ha god vana från lagerarbete och har du erfarenhet av truckkörning är det meriterande. Du är allmänt kunnig vad gäller tekniska komponenter och du har ett sinne för ordning och reda. Du trivs med att jobba i nära samarbete med övriga anställda i en mindre verkstad och du är van vid och trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du har en god datorvana och en administrativ ådra. Har du tidigare arbetat i något lagersystem är det meriterande. Du som söker har behörighet för motviktstruck.

B-körkort är ett krav, BE är meriterande.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, stefan@wikan.se, 0417-77 99 81.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag som är 11/7, så ansök direkt!

Tjänsten börjar som en provanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos Olssons Elektromekaniska.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-07-11

 • Tjänstgöringsort

  Ystad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.