Tillbaka till sök

Montör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Lokab Systems är ett familjeägt företag baserat i Önnestad nära Kristianstad. Våra 4 000m2 stora lokaler innehåller företagets utveckling, produktion och lagerhållning.

Lokab Systems utvecklar och bygger kundunika klimat- och komfortlösningar till hytter för specialfordon - sjukvårdsfordon, militärfordon, entreprenadmaskiner - med höga funktionskrav på klimatkontroll och ergonomi. Kundspecifika krav och önskemål styr både utvecklingen och produktionen i företaget.

Vi söker nu en montör som kan hjälpa oss i vår fortsatta utveckling. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med produktion av klimat- och komfortanläggningar enligt givna instruktioner -monteringsanvisningar och ritningar - men också tillsammans med våra konstruktörer och erfarna montörer vid framtagning av nya anläggningar. Du arbetar mestadels enskilt med ditt eget projekt, men samtidigt i nära samarbete med övriga i monteringsverkstaden. I dina arbetsuppgifter ingår montering, svetsning, målning och visst lagerarbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är händig och vill jobba med tillverkning av produkter från ax till limpa. Har du studerat fordonsteknik eller industri är detta ett plus. Kan du svetsa i obehandlad stål-, aluminium- eller rostfri plåt eller besitter kunskap om fordonsel så är även detta ett plus. Du är noggrann och gillar att ta ansvar, du är också intresserad av att lära dig nya saker, men har samtidigt inte problem med att under perioder utföra likartade arbetsuppgifter. Arbetet ställer krav på att du är kvalitetsmedveten.

I arbetet jobbar du nära dina kollegor, därför läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är öppen, social, lyhörd och hjälpsam.

Arbetet ställer krav på att du kan läsa och förstå instruktioner på svenska.

Du har körkort och egen bil.

Information och kontakt
Arbetet är förlagt till dagtid med flextid.

Denna rekrytering är en direktrekrytering, dvs du kommer erbjudas anställning direkt hos Lokab.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 2019-07-03.
Tillträde snarast, efter överenskommelse.

Har du några frågor är du välkommen att ringa Jennie Johansson 044-590 65 05 alt Johanna Fondell 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-07-03

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.