Tillbaka till sök

Vi söker nu en hjullastarförare till Norsjö Trä AB

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossNorsjö Trä AB är inne i ett växande skede med bland annat en nybyggd maskinlinje och söker därför nya medarbetare. Vi söker nu en hjullastarförare som vill vara med och bidra till en väl fungerande verksamhet och bidra till deras tillväxt.

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dina arbetsuppgifter
Norsjö Trä AB är en träindustri specialiserat mot fingerskarvning samt profilering av komponenter och färdiga produkter.

Som hjullastarförare har du hand om all logistik runt om produktionen. Det handlar bland annat om att hantera både råmaterialet i form av virkespaket samt färdiga paket redo för slutkunden. Det ingår även daglig lastning och lossning på lastbil. Du kommer att ha ständig kontakt med kontorspersonal med ansvar för leveranser och produktion.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst är plikttrogen, noggrann och har en god social förmåga. Det är viktigt för dig att göra ett bra arbete och du trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Förarbevis för hjullastare är ett krav. Truckkort och träkunskaper är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du är villig att lära dig nya saker samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Norsjö Trä AB eftersträvar en jämn könsfördelning och ser därför gärna att både kvinnor och män söker denna tjänst.


Information och kontakt
Du kommer att bli anställd av Wikan men jobba på plats hos Norsjö Trä AB. Tjänsten har tillträde efter sommaren. Urval och intervjuer sker löpande och dyker rätt person upp kan tjänsten komma att tillsättas tidigare. Så vänta inte med din ansökan! Har du frågor, kontakta konsultchef Kenneth Vidmark, tel 0910-770981

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-07-28

 • Tjänstgöringsort

  Norsjö (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.