Tillbaka till sök

Vi söker nu en Fabrikssnickare till Norsjö Trä AB

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossNorsjö Trä AB är inne i ett växande skede med bland annat en nybyggd maskinlinje. Vi söker nu en fabrikssnickare som vill komma till en väl fungerande verksamhet och bidra till deras tillväxt.

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dina arbetsuppgifter
Som industrisnickare kommer du att jobba i en arbetsgrupp bestående av 3-4 personer. Du jobbar främst som operatör i de olika automatiska maskinlinorna vilket innebär exempelvis regelbundna kontroller av slutprodukt, postning av maskiner/hyvel samt att rätta till fel som orsakar stopp i flödet. Arbetsgruppen har ständiga rotationer av arbetsstationer vilket ger ett mångsidigt arbete varje dag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst är noggrann och plikttrogen. Du har ett öga för detaljer och gillar när arbetet flyter på i ett bra tempo. Erfarenhet av arbete inom träindustri är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du är villig att lära dig nya saker samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Norsjö Trä AB eftersträvar en jämn könsfördelning och ser därför gärna att både kvinnor och män söker denna tjänst.


Information och kontakt
Du kommer att bli anställd av Wikan men jobba på plats hos Norsjö Trä AB. Tjänsten har tillträde efter sommaren. Urval och intervjuer sker löpande och dyker rätt person upp kan tjänsten komma att tillsättas tidigare. Så vänta inte med din ansökan! Har du frågor, kontakta konsultchef Kenneth Vidmark, tel 0910-770981

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-07-28

 • Tjänstgöringsort

  Norsjö (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.