Välkommen till Wikan

Maskinoperatör till PlastTeknik

Maskinoperatör till PlastTeknik


Brinner du för teknik och vill jobba i en organisation som ser ljust på framtiden? Då ska du söka jobbet hos oss på PlastTeknik!

Om företaget
PlastTeknik har i mer än 30 år arbetat med tillverkning och utveckling av produkter i termoplaster. De senaste tre åren har företaget expanderat kraftigt samt investerat i en modern och flexibel maskinpark för produktion av detaljer, produktutveckling samt verktygsdesign. PlastTekniks starka tillväxt gör att det nu finns behov av att utöka personalstyrkan med ytterligare en maskinoperatör. Idag arbetar 7 medarbetare i lokalen som ligger belägen i Ostvik och företaget omsätter ca 10 miljoner kronor.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att övervaka och drifta formsprutningsmaskiner men även programmering, felsökning och provkörning ingår. Du kommer jobba med att rigga verktyg i formsprutningsmaskiner samt hantera tillhörande material. Vidare kommer din uppgift att vara att kontrollera och säkerställa kvalitén av produktionen. Rapportering och registrering sker i vårt MPS-system Monitor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara rätt för rollen har du ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lättare programmering, verktygsritning samt reparation, underhåll och felsökning av maskiner.

Meriterande är det om du har:
-Ritningsläsning/mäta upprätta mätprotokoll
-Truck/Traverskort
-Erfarenhet av MPS- system Monitor

Som person är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten och självgående. Du trivs att jobba i team och du har ett driv att förbättra och utveckla företagets produktion.
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar PlastTeknik med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 18 augusti 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Anna Petterström, tel: 072-709 02 88, e-post anna@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-08-18

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår