Tillbaka till sök

Butikschef

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Hörby Lantmän är en ekonomisk förening som ägs av spannmåls- och animalieproducenterna på landsbygden utanför Hörby. Vi arbetar inom områden växtodling, spannmål, foder, bygg, butik och energi. Vi omsätter knappt 250 miljoner kronor varav huvuddelen härrör till affärerna med bönderna.
Butiken omsätter 55 miljoner. Vi har två spannmålsanläggningar, en i Hörby och en större i Västerstad där vi kan hantera 50.000 ton spannmål och lagra in drygt 26.000 ton.

Vår stora butik i Hörby har ett brett sortiment med allt från färg & tapet, verktyg och dörrar till trädgårdsredskap, arbetskläder, hund & kattmat och hästprylar mm. Vi är dessutom en av Skånes största återförsäljare av pellets- och vedkaminer. Vårt bygglager har ett brett sortiment med virke, skivor, tryckta stolpar och marksten i alla former. Vi är medlemmar i Bolist och har en e-handelsportal (bolist.se). Alla vi drygt 30 anställda hjälper dig om du har vägarna förbi.

Vårt företag präglas av glädje, lust och entusiasm!

Vi söker nu en butikschef till vår butik. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som butikschef har du det direkta ansvaret för en av Sveriges största Bolistbutiker och som blev utsedd till Årets Butik i Hörby 2018. Du ansvarar för butikens försäljning, drift, personal och resultat. Du arbetar till största delen av din tid själv i den dagliga driften, är en förebild för ditt team, skapar förutsättningar för trivsel och engagemang.

Dina arbetsuppgifter består av;

- Butiksarbete såsom varuhantering och frontning
- Ansvar för kampanjer och marknadsföring
- Uppföljning av försäljningsresultat och budget
- Inköp och kontakt med leverantörer
- Personalansvar för ca 10 medarbetare
- Schemaläggning och delegering

Vi söker en driven butikschef som tillsammans med sitt team vill driva och utveckla butiken mot uppsatta mål!

Du ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar direkt till vår VD.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som växer med utmaningar och drivs av att utveckla en verksamhet. Som vår nästa butikschef har du några års erfarenhet av en ledande roll inom dagligvaruhandeln eller liknande med budget- och personalansvar. Du gillar att arbeta med människor, är målinriktad och driven. Förståelse och blick för hur en butik fungerar är en förutsättning för att klara rollen. Du arbetar affärsmässigt och kostnadseffektivt samt har alltid kunden, som är din viktigaste uppdragsgivare, i fokus. Du har en gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning eller förvärvat liknande kunskaper på annat sätt.

Vi söker dig som är en intraprenör! Du är driven, lojal och lyhörd. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar i genomförandet och är noga med uppföljning. Du är en god administratör och har känsla för ordning och struktur.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad i Hörby med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Hörby Lantmän.

Vill du ansvara för en butik som har ambitionen att öka i omsättning och med stora möjligheter att påverka och utvecklas? Tveka inte utan ansök redan idag på wikan.se! Sista ansökningsdag är den 28 juli 2019.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på telefon 044-590 65 14 eller Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-07-28

 • Tjänstgöringsort

  Hörby (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.