Tillbaka till sök

PLC-programmerare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
OP Teknik är ett företag inom OP Gruppen som levererar el och automationslösningar till närliggande industrier. OP Teknik utvecklar även egna produkter inom avfallshantering som exempelvis en Robotsorteringsanläggning för byggavfall.
OP Teknik i Tollarp utför nyinstallationer, ombyggnader och reparationer och är just nu inne i ett expansivt skede. OP Teknik är idag ca 10 anställda och OP Gruppen som koncern är ca 300 anställda och omsätter ca 900 miljoner. Läs mer på www.opteknik.se samt på www.opgruppen.se.

Vi söker nu en PLC-programmerare till vår enhet i Tollarp. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med automationsprojekt som inkluderar PLC-programmering, driftsättning och testning internt före leverans. Du kan även bli ansvarig för mindre projekt gällande ombyggnationer, dokumentation och programmering. En del av arbetet sker ute hos kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har minst gymnasial utbildning inom el/automation. Vi ser helst att du har minst tre års erfarenhet som automationselektriker. Kanske driver du ett enmansföretag och vill ha kollegor att samarbeta med. Du har erfarenhet av ritningsläsning och i övrigt har du en god digital kompetens. Det ses meriterande om du arbetat med OMRON men inget krav.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse som ständigt vill lära nytt. Tjänsten kräver B körkort.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos OP Teknik som inleds med provanställning. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2019-08-18.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Andreas Håkansson tel. 044-590 65 07.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-18

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.