Välkommen till Wikan

Serviceledare VS

Serviceledare VS

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar.

Nu söker vi en serviceledare inom VS till Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för att leda och engagera din personal samt för kundbearbetning, försäljning, leverans och uppföljning av serviceuppdrag.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
- Att leda och engagera medarbetare.
- Att utveckla och bevara kundrelationer.
- Att ansvara för avtal och uppföljning av ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag.
- Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
- Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Som serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. På Bravida i Hässleholm är vi 10 personer varav 8 montörer som du kommer att arbetsleda.

Våra kunder är bland annat fastighetsbolag, privata fastighetsägare, industriföretag, privatpersoner samt byggföretag. Vi strävar efter långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Kvalitet och yrkesstolthet är våra främsta egenskaper.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom vs och 4-5 års erfarenhet från branschen. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och att du är lyhörd inför dina kollegor. Din drivkraft, ditt engagemang och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som arbetskollegor. Du har ett gediget intresse för service och goda kundrelationer samt har kunskaper och förståelse för ekonomi. Som person är du noggrann, uthållig och har ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

- Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
- Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
- Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
- Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Information och kontakt
Denna tjänst är tillsvidareanställning på heltid hos Bravida i Hässleholm och tillsättning sker efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 16 augusti. Läs mer och ansök via www.wikan.se.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Andreas Håkansson på Wikan Personal, 044 - 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-08-16

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår