Tillbaka till sök

Löne/Personal-administratör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossJust nu söker vi en Löne/Personal-administratör till Blenta AB i Blentarp.

Om företaget
Blenta är idag Sveriges största privatägda kläckeri ? ett företag som under 50 år framgångsrikt har arbetat med uppfödning, äggproduktion och kläckning av kyckling. Vår nuvarande Löne/Personal-administratör går vidare till nya utmaningar utanför företaget och vi söker därför henne ersättare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär i huvudsak att jobba med administrationen till företagets 150 anställda, förekommande personalfrågor och bistå vid det löpande arbetet med ekonomi och lönehantering. I dina arbetsuppgifter ingår även att ge god service och stöd till chefer och medarbetare.

Arbetstid 07:00-15:30

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare har jobbat med löner och personalfrågor, avtalstexter och tolkningar. Företagets lönehantering sker i Agda PS och vi söker dig som tidigare arbetat självständigt i detta system. Du har erfarenhet kring olika kollektivavtal och hur lagar styr lönehanteringen.

Du har goda kunskaper inom Office-paketet och du behärskar svenska i tal och skrift.

Du är van vid att arbeta administrativt och är noggrann, strukturerad och stresstålig. Du har förmåga att självständigt prioritera ditt arbete. Som person är du social och möter alla på ett välkomnande sätt.

Tidigare arbete med ekonomi är meriterande, likaså om du tidigare arbetat i Axapta då det är detta affärssystem som används för fakturering.

Information och kontakt
Tillträde i september.

Tjänsten är inledningsvis en inhyrning via Wikan Personal som på sikt kan övergå i en tjänst på Blenta.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 31 augusti, så ansök gärna direkt!

För mer information om tjänsten kontakta Rebecka Persson 0417- 77 99 84 eller Catharina Holgersson 0417-77 99 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-31

 • Tjänstgöringsort

  Sjöbo (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.