Tillbaka till sök

Legitimerad Smådjursveterinär

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Lillö djurklinik är den mindre kliniken med de stora resurserna. Vi står för trygghet, närhet och ansvar. Vi erbjuder regionens bästa service och kvalité med stort personligt engagemang. 2016 startade vi Lillö djurklinik i Kristianstad och 2018 tog vi över Smådjurshälsan i Vinslöv. Vårt mål är att vara det bästa för djuren och att dedikerat förse patienter och klienter med utmärkt vård inom veterinärmedicin.

Kliniken på Lillö i Kristianstad är välutrustad med digitaliserad röntgen, tandröntgen, eget blodlabb och operationsavdelning. Vi erbjuder modern, professionell frisk- och djursjukvård med akutmottagning. Vi utvecklar kontinuerligt personalens kompetens och håller oss uppdaterade med den senaste tekniken och utrustningen. På vår klinik i Vinslöv erbjuder vi djursjukvård, hundsim i vår egen bassäng, fysioterapi och rehab.

Vi är i nuläget ett gott gäng på 3 veterinärer och 4 sköterskor. Jenny Hedlund som är ägare till klinikerna jobbar själv aktivt i verksamheterna som veterinär, vilket innebär att det är nära till beslut och att det finns stor förståelse för de anställdas arbetsuppgifter.

För att kunna möta den ökade efterfrågan på våra tjänster söker vi just nu en legitimerad smådjursveterinär.

Dina arbetsuppgifter
Vi på Lillö Djurklinik/Smådjurshälsan i Vinslöv vill erbjuda dig ett utvecklande och roligt jobb, där du kommer att känna dig välkommen och uppskattad. Vi har trogna kunder som gärna ser att de får träffa sin veterinär. Du kommer att lära känna dina patienter och deras djurägare, och du får följa din patient genom hela besöket. Det är betydelsefull för oss att du är en utåtriktad person som har lätt för att prata med våra djurägare.

Hos oss finns det stora möjligheter till individuell utveckling samtidigt som vi hjälps åt med många utmanande och intressanta fall.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en veterinärlegitimation samt minst 2 års erfarenhet som smådjursveterinär. Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du självgående, initiativtagande och samarbetsvillig. Du är en social person som fungerar väl med både kollegor och kunder. Du är bra på att planera och ta ansvar för din arbetsdag.

Information och kontakt
Du kommer att arbeta både på Lillö Djurklinik och på Smådjurshälsan i Vinslöv. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på 80-100 % och arbetstiderna dagtid. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. Vår målsättning är att vår nya veterinär ska börja så snabbt som möjligt, men vi tar såklart även hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag via www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 28 augusti 2019.

För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, 044 - 590 65 12.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-28

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.