Välkommen till Wikan

Automationselektriker

Automationselektriker

Om företaget
HKScan är ett nordiskt kött- och måltidsföretag. Nära 7 200 yrkeskunniga medarbetare strävar efter att servera världens mest krävande konsumenter och säkerställa kvalitet genom hela värdekedjan, från gård till gaffel. HKScan producerar, marknadsför och säljer högkvalitativa och hållbart framtagna produkter av fläsk-, nöt-, fågel- och lammkött samt charkuterivaror och färdigmat, med starka konsumentvarumärken som HK®, Scan®, Rakvere®, Kariniemen®, Rose®, Pärsons® och Tallegg®. KHScans kunder finns inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. De exporterar till nästan 50 länder. År 2018 hade HKScan en omsättning på 1,7 miljarder euro. www.hkscan.com

HKScan i Kristianstad är regionens största privata företag med ca 700 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av slakt, styckning och vidareförädling av gris samt charktillverkning.

Vi söker nu en Automationselektriker till vårt starka och kompetenta teknikteam som består av cirka 30 medarbetare!

Dina arbetsuppgifter
Som automationselektriker kommer du bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter;
- Arbeta med felsökning och förebyggande underhåll av produktionsutrustning
- PLC-programmering, främst i Siemens step 7
- Arbeta med uppföljning i underhållsystem
- Följa upp driftsstopp inom ansvarsområdet och ta fram åtgärdsförslag för att minimera dessa
- Vara delaktig i arbete med utveckling och projekt

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet som industri-/automationselektriker, med fördel inom processindustrin. Du har kunskap inom automationsteknik och erfarenhet av PLC-programmering och styr- och reglerteknik. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och du drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Du tar initiativ och håller en hög servicegrad och har lätt för att kommunicera. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Information och kontakt
Denna tjänst är på heltid hos HKScan i Kristianstad. Tillsättning sker efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid, 8 h per dag, men varierar något inom intervallet 05.30 - 16.30.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 26 september. Läs mer och ansök via www.wikan.se.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Andreas Håkansson på Wikan Personal, 044 - 590 65 07.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-26

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår