Välkommen till Wikan

Erfarna montörer sökes

Erfarna montörer sökes


Vi söker erfarna montörer som vill bidra till en väl fungerande verksamhet och tillsammans med vår kund växa och driva utvecklingen framåt.

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
* Ansvara för att verksamheten strävar mot uppsatta mål
* Att följa rutiner i verksamhetssystemet
* Att förebyggande åtgärder vidtas för att förhindra att fel uppstår
* Utveckling av funktionen i samråd med Produktionsansvarig
* Att utföra förmontering, maskinmontering och provning enligt de produktionsunderlag som finns tillgängliga (ritningar, checklistor, protokoll etc.).
* Att fortlöpande hålla Produktionsansvarig informerad om hur arbetet framskrider och om ev. störningar som kan påverka kvalitet eller bedömd tidsåtgång.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har Gymnasiekompetens eller praktisk erfarenhet som gett dig motsvarande kunskapsnivå. Du har erfarenhet av maskinmontering (mek, el och/eller hydraulik) och är van och trivs med att jobba i ett högt tempo med bibehållen noggrannhet. Tack vare din yrkeserfarenhet har du en produktionsteknisk förståelse och ser lösningar på de utmaningar som kan uppstå.
Erfarenhet inom industriellt montage, gärna inom någon form av mobil applikation, är ett stort plus. Du kan också vara utbildad fordonsmekaniker som nu vill prova något nytt. Som person är du systematisk och gillar att jobba i team. Du är bra på att följa uppsatta rutiner, men drar dig inte för att komma med förbättringsförslag.

Information och kontakt
Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan via länk på vår hemsida, dock senast 30/8. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden har gått ut. Hör gärna av dig med eventuella frågor till konsultchef, Andreas Ögren, tel: 0910-77 09 87

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-08-30

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår