Välkommen till Wikan

Medarbetare First Line Support

Medarbetare First Line Support

Om företaget
PMR säljer kundanpassade växelsystem till små och medelstora företag i form av en egen IP-växel samt operatörernas mobila växlar. Vi är återförsäljare för Telia, Telenor, Tre, Tele2 & Telavox samt agerar konsult vid telefoniupphandlingar. Vi säljer smartphones, läsplattor, tillbehör och abonnemang, allt för att vara en komplett leverantör av kommunikation. Med kontor i Malmö, Kristianstad, Hässleholm, Ystad och Helsingborg täcker vi Skåne på bästa sätt.
Vi är lokala och vi vill lära känna våra företagskunder och deras verksamhet för att kunna göra det som vi gör allra bäst ännu bättre - att leverera bra telefonilösningar!
Sammanfattningsvis tar PMR ett ansvar för att leverera en helhetslösning till kund, från ax till limpa. Kunden skall bara behöva en samarbetspartner inom telefoni. Med olika mervärden, som i sin helhet skall vara unika på marknaden, skall vi bli den ledande och mest framgångsrika kommunikationspartnern i södra Sverige. PMR är ett operatörsoberoende företag som andas hög kompetens och kunskap i kombination med oslagbar personlig service. Läs mer på www.pmr.nu

Vi utökar och söker en medarbetare till vår First Line Support.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
MEDARBETARE FIRST LINE SUPPORT

Som vår nya medarbetare på First Line Support är du en viktig länk i kontakten med våra kunder som ställer höga krav på service och support. Du är den första våra kunder möter i telefon när de behöver hjälp och support med sin växel och/eller telefoni. Din uppgift blir att supportera och hjälpa våra kunder via telefon med olika typer av problemlösning.
Dina arbetsuppgifter kan bla innebära:

- Besvara inkommande samtal och vägleda, guida och hitta lösningar för våra kunder
- Registrera ärende i Zendesk
- Utföra ändringar åt kund i deras telefoni/växel
- Aktivt arbeta med merförsäljning
- Vid behov fakturera supportärenden

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har gymnasial utbildning, gärna inom IT och vi ser gärna att du har något års erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är en stor fördel om du känner till och har goda kunskaper och erfarenhet från Mitel som är vår vanligaste plattform. Vi ser gärna att du har kännedom om olika förekommande teleoperatörer.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och har lätt för att skapa förtroende. Dessutom är du nyfiken, kreativ och alltid mån om att ge kunden absolut bästa service! Tjänsten är ny hos oss så för rätt person finns stora möjligheter att forma och utveckla rollen vidare.
Du har god datorvana och är van användare av Officeprogrammen. Du har även erfarenhet av arbete i någon form av affärssystem, vi använder Pyramid. Tjänsten kräver att du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift såväl i svenska som engelska samt B körkort.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos PMR med placering i Kristianstad alternativt Hässleholm och tillsättning sker efter överenskommelse.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 25 Augusti 2019. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-08-25

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår