Välkommen till Wikan

Personal/verksamhetschef

Personal/verksamhetschef

Om företaget
Lely Center är ett försäljnings - och servicecenter med innovativa produkter för dig och ditt lantbruk. Ett center där Astronaut mjölkningsrobot står i fokus och kompletteras av ett brett urval av andra Lely produkter, vilka alla syftar till att göra livet behagligare, såväl som att spara tid och arbete för lantbrukaren. Det är 23 år sedan den första Lely Astronaut mjölkningsroboten installerades vilket gör Lely till den leverantören med mest erfarenhet av robotmjölkning och den största leverantören av mjölkningsrobotar med mer än 25 000 installerade enheter i världen.

Lely Center är din lokala kontakt - en effektiv, kompakt och transparent organisation med den nödvändiga lokala kunskapen, såväl som omfattande expertis när det gäller Lely produkter.

Vi söker nu en personal/verksamhetschef med övergripande ansvar för vår verksamhet. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som personal/verksamhetschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för lager, service, sälj och administration. Som personal/verksamhetschef kommer du att arbeta med verksamhetsutveckling och förändringsarbete i organisationen, främst inom servicesektionen. Det innebär att du genomför projekt och aktiviteter med avseende att vidareutveckla verksamheten med fokus på lönsamma affärer i den operativa verksamheten samt att skapa mer effektiva arbetssätt. Vidare kommer du vara en aktivt stödjande funktion där du verkar övergripande för att stimulera, motivera och supportera våra anställda. Du kommer tillsammans med vår VD och servicechef vara nyckelperson i organisationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

- Ansvara för personal och personalfrågor
- Ansvara för arbetsmiljö- och arbetsrättsliga frågor
- Kartlägga behov och driva förbättrings/förändringsarbete
- Sköta rekryteringar tillsammans med ansvarig chef


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du har arbetat inom lantbruk eller tekniksektorn. Du som söker tjänsten måste lockas av utmaningar och ha ett stort intresse av förbättringsarbete samt ha en stor portion engagemang och drivkraft.

Vi söker dig som är en teambuilder som lätt får andra människor engagerade. Du har god social förmåga, är rak och tydlig i din framtoning och behandlar alla rättvist. Du har god datorvana och är en van användare av Officeprogrammen. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då koncernspråket är engelska.

Placering av tjänsten kommer vara på vårt kontor i Kristianstad. Resor inom södra Sverige, där våra tekniker och kunder finns, kommer vid behov förekomma som en naturlig del i jobbet.


Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är förlagd dagtid.

Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 6 september 2019.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jennie Johansson, 044-5906505.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-06

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår