Välkommen till Wikan

Servicetekniker

Servicetekniker

Om företaget
Lely Center är ett försäljnings - och servicecenter med innovativa produkter för dig och ditt lantbruk. Ett center där Astronaut mjölkningsrobot står i fokus och kompletteras av ett brett urval av andra Lely produkter, vilka alla syftar till att göra livet behagligare, såväl som att spara tid och arbete för lantbrukaren. Det är 23 år sedan den första Lely Astronaut mjölkningsroboten installerades vilket gör Lely till den leverantören med mest erfarenhet av robotmjölkning och den största leverantören av mjölkningsrobotar med mer än 25 000 installerade enheter i världen.

Lely Center är din lokala kontakt - en effektiv, kompakt och transparent organisation med den nödvändiga lokala kunskapen, såväl som omfattande expertis när det gäller Lely produkter.

Vi söker nu servicetekniker med placering i Skåne. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker på LELY ingår du i ett starkt team bestående av säljare, tekniker, produktspecialister och rådgivare. Du kommer att ansvara för förebyggande service med kringutrustning på ett antal mjölkrobotar ute hos våra kunder inom ett begränsat område. I tjänsten ingår även beredskap, ca var fjärde vecka då du ansvarar för akutärenden.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har god teknisk förståelse och har erfarenhet av att skruva och mecka. Har du dessutom genomförd teknisk utbildning, gärna inom el, data och elektronik ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet och insikt i mjölkproduktion och lantbruk, samt erfarenhet av service ute på fältet ser vi det som en stor fördel. Vi ställer höga krav på din framåtanda, ditt driv och att du har ett utåtriktat sätt. Stundtals innebär tjänsten hög arbetsbelastning, särskilt vid beredskap, vilket kräver att du har vana och erfarenhet av detta. Koncernspråket är engelska och vi ser gärna att du behärskar det i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Du utgår hemifrån och har fältet som din arbetsplats. B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag 07.00 - 16.00.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 6 september 2019. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Johansson, 044 - 590 65 05.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-09-02

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår