Välkommen till Wikan

Grävmaskinförare

Grävmaskinförare


Vi söker grävmaskinförare till ett markentreprenadföretag i nordvästra Skåne

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att köra en Volvo bandgrävare 15 ton.
Arbetet består huvudsakligen av att gräva ut för grund men andra arbetsuppgifter såsom dränering, VA arbete och övrigt markarbete förekommer också. Vid behov och om du har förutsättningarna kan det förekomma anläggningsarbete utanför maskin.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare jobbat som grävmaskinist och har yrkesbevis. Du är van att jobba självständigt, är noggrann och trivs med att jobba utomhus i alla väder.
Som grävmaskinist tar du underhållet av din maskin på stort allvar, utför ditt arbete med hög kvalité och har en god samarbetsförmåga.

Information och kontakt
Är du intresserad av tjänsten välkommen att ansöka på vår hemsida wikan.se
Ansökningarna behandlas löpande, och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag som är 31/8 så ansök direkt!
Tjänsten är en tillsvidaretjänst.

För mer information om tjänsten kontakta Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2019-08-31

Tjänstgöringsort

Helsingborg (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår