Tillbaka till sök

Betongarbetare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossWikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu för kunds räkning betongarbetare för arbete i utkanten av Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet går ut på att forma, gjuta och armera betongväggar, bjälklag, plintar, balkonger och liknande produkter. Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga. I arbetet ingår ritningsläsning och arbetet utförs i kunds industrilokaler.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara intressant för tjänsten bör du ha utbildning eller erfarenhet från byggbranschen eller annan tillverkningsindustri. Du bör behärska ritningsläsning samt vara allmänt händig. Tidigare erfarenhet av arbete med betong/armering är ett stort plus.

Som person är du ambitiös, noggrann och inte rädd för att hugga i, samtidigt som du är en utpräglad lagspelare.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är dagtid. Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Efter en inhyrningsperiod hos kundföretaget förväntas anställningen övergå i en tillsvidareanställning.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida, www.wikan.se. Urval sker löpande, så vi ser helst att du skickar din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 31 augusti.

Eventuella frågor besvaras av Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-31

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.