Tillbaka till sök

Erfaren CNC-operatör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Fabriken grundades 1951 av de två bröderna Uno och Östen Kristiansson, pionjärer inom belysningsområdet. Miljontals lampor för privata hem och offentliga platser har tillverkats sedan dess.
Fabriken är 6000 kvm arkitektonisk tegelbyggnad belägen i Vittsjö, Sverige. Vi har över 60 års erfarenhet av att tillverka lampor i olika material.
Alla lampor är tillverkade i Sverige och tillverkas för hand, designade och utvecklade med största noggrannhet i detalj och material. Vi bygger för storslagna interiörer och vardagsrum, offentliga och privata utrymmen.
Rubns mission är att ge kunden glädjen att uppleva harmoni mellan material, design och funktionalitet. Vi hedrar estetik, hållbarhet, funktion och kvalitet.
Mer information om Rubn AB och våra produkter hittar du på vår hemsida www.rubn.com

Vi söker nu en erfaren CNC-operatör till vår produktionsenhet i Vittsjö. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du att arbeta både med svarvning och fräsning i företagets tre CNC-maskiner. Produktion sker både i små och stora serier där du riggar, producerar och kontrollmäter detaljerna.
Du gör själv ändringar i programmen vid behov och företaget använder sig av ISO-programmering.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är en driven och erfaren CNC-operatör med erfarenhet av ISO-programmering.
Du behärskar ritningsläsning och mätteknik väl.
Du ska vara noggrann och ha lätt för att själv ta ansvar för din arbetssituation.

För att trivas i tjänsten som CNC-operatör söker vi dig som drivs av nya utmaningar och har ett stort intresse att vara med i en långsiktig utveckling tillsammans med företaget. Du bör vara en social person som har lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt.

Information och kontakt
Tjänsten som CNC-operatör är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Tjänsten är en hyrrekrytering de första sex månaderna via Wikan personal som sedan förväntas övergå i fast anställning direkt hos Rubn AB efter sex månader.

Är du intrtesserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarst möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 22:e november.

Vid frågor går det bra att kontakta Tomas Nilsson; 0451-70 74 81 eller Andreas Håkansson; 044 - 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-11-22

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.