Tillbaka till sök

Engagerad fastighetsskötare till Svenska Hus

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Svenska Hus är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och vi bedriver verksamhet i Stockholm, Göteborg och Skåne. Vi förvärvar fastigheter med utvecklingspotential, utvecklar nya projekt och förvaltar med ett hållbart och långsiktigt perspektiv. Hyresvärdet uppgår till drygt 570 MSEK och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 7 MDSEK. Vi har kontor i samtliga tre regioner, huvudkontoret ligger i Göteborg och vi har totalt 50 anställda. Svenska Hus är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Övriga bolag i koncernen är MVB, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, ANLAB, Novi Real Estate, Svenska Solenergiparker och Munkbron Finans. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se

Vi vill nu förstärka organisationen i Hässleholm med en engagerad fastighetsskötare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare ansvarar du för den vardagliga kundkontakten och är Svenska Hus representant på plats i fastigheterna. Inom ditt geografiska område har du ansvar för skötsel, tillsyn och underhåll av tekniska installationer och viktiga funktioner inom fastigheten. Du har kontakt med hyresgäster, leverantörer, entreprenörer och hantverkare där du ansvarar och koordinerar helheten i nära samarbete med dina kollegor. Du ansvarar även för att säkerställa att de tjänster som utförs sker inom avtalad tidsram och med rätt kvalitet.

Till arbetsuppgifterna hör att:
- I möjligaste mån utföra, annars ansvara för att ärenden blir slutförda.
- Ta emot och hantera felanmälningar som kommer in.
- Upprätthålla god ordning i fastigheten samt rondering av gemensamma utrymmen.
- Medverka i underhållsplanering.
- Driva och utveckla skötsel och underhåll.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas med rollen som fastighetsskötare bör du ha tidigare erfarenhet av liknande arbete som har gett dig kunskap om fastighetsskötsel och reparationer. Arbetet innebär ständig kontakt med människor, vilket innebär att det är viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och en fallenhet för att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och mån om att vårda relationer med såväl kollegor som hyresgäster.

Vi lägger stor vikt vid din känsla för service och ser att du är positiv, självgående och ansvarstagande. Som fastighetsskötare är du Svenska Hus ambassadör på fältet och ditt engagemang innebär att du känner en stolthet över att göra kunden nöjd.

Då arbetet som fastighetsskötare innebär en del digitala verktyg och system bör du även ha en god datorvana och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Information och kontakt
Svenska Hus erbjuder en självständig och omväxlande tjänst i ett entreprenörslett bolag, där beslutsvägarna är korta. Personligt engagemang, entreprenörskap och affärsmässighet är våra ledord och genomsyrar verksamheten. Företagsklimatet kännetecknas av idérikedom, prestigelöshet och lyhördhet mot marknad och kund. För rätt person, finns här stora utmaningar och varierande arbetsuppgifter.

Omfattning: heltid, dagtid.

Vi tar endast emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, så skicka därför din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-10-15.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-10-15

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.