Tillbaka till sök

Industripersonal

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Scandistrip Door AB är ett företag som har specialiserat sig på att tillverka och sälja industridörrar samt arbetsplatsavskärmning. Sedan 1991 då företaget grundades har vi stadigt vuxit. Vi arbetar både mot slutkund och återförsäljare där det mesta vi gör skräddarsys och måttanpassas efter kundens behov. Vår marknad är från Island i norr till Nya Zeeland i Söder.

Just nu är vi i ett expansivt skede och söker därför Produktionspersonal.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Primärt kommer du att arbeta med HF-svetsning och tillverkning av draperier i moderna maskiner. Du kommer även hoppa in i övrig produktion med tillverkning av dörrar när det behövs. Du kommer att arbeta i ett team på tre personer men arbetet sker till stor del självständigt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har minst gymnasial utbildning och har vana att arbeta praktiskt, gärna inom industri, verkstad eller hantverk. Du behärskar enklare ritningsläsning.
Personen vi söker skall kunna arbeta både självständigt och i team. Du känner stort engagemang i ditt arbete, har hög arbetsmoral och är social. Du är lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda. Har du truckkort är detta ett plus.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med arbetstid måndag-fredag 07:00 - 16:00.
Arbetsplatsen ligger i Åhus.
Denna anställning kommer att börja som en inhyrning via Wikan Personal, och förväntas därefter att övergå i tillsvidareanställning hos Scandistrip Door AB.
Tillträde omgående. Vi gör löpande urval så ansök snarast, dock senast 29 oktober.
Har du frågor kontakta gärna Johanna Fondell 044-5906502.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-10-29

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.