Tillbaka till sök

Byggprojektledare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Byggnads AB Bröderna Persson är ett anrikt familjeägt fastighetsbolag i tredje generationen som äger fastigheter i Skåne, Blekinge och Småland. Fastighetsbeståndet består av bostäder, butiks- och kontorslokaler samt industrilokaler. Byggnads AB Bröderna Persson är den största privata fastighetsägaren i Kristianstad och merparten av ytan företaget hyr ut är kommersiella fastigheter. Byggnads AB Bröderna Persson arbetar med långsiktiga relationer och hög service till alla våra hyresgäster då vi anser att detta ger grunden för tillväxt och trygghet. Läs mer om oss på brpersson.com

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
Som byggprojektledare kommer du upphandla och projektleda underhålls-, ombyggnads- och nybyggnadsprojekt. Du har ett proaktivt ansvar att initiera och utveckla ombyggnadsprojekt med ett kostnadseffektivt perspektiv. I rollen kommer du att handleda och driva projekt och ha regelbunden kontakt med våra kunder och entreprenörer. Arbetsuppgifterna består av att ta fram beslutsunderlag genom projektering, ta fram förfrågningsunderlag, upphandla entreprenader samt självständigt projektleda genomförandet. Dina projekt är i varierande storlek och i tjänsten växlar du mellan att arbeta på fältet och administrativt. Du blir vår specialist inom fastighetsförädling och du kommer självständigt att driva projekt med fokus på hyresgästanpassning och underhåll. I rollen som byggprojektledare erbjuds du en varierad och utvecklande tjänst där du i allra högsta grad är delaktig och har påverkansmöjlighet i lokalt privatägt företag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av att arbeta som byggprojektledare eller liknande befattning i beställarledet. Du är van vid att leda byggprojekt och har du tidigare arbetat med fastighetsutveckling är det meriterande. I tjänsten som byggprojektledare är det starkt meriterande om du har en högskole- eller universitetsexamen med relevant inriktning och gärna utbildning inom byggjuridik. I tjänsten som byggprojektledare hos oss driver du flera projekt parallellt vilket ställer krav på god prioriteringsförmåga och förståelse för vikten av struktur. Du har mycket god datorvana, goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet från någon typ av affärssystem. Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Som byggprojektledare har du erfarenhet av affärsmässiga kundkontakter och stort intresse i att bygga relationer och nätverk. Vi ser det som meriterande om du har ett nätverk av relevanta kontakter i Kristianstad med omnejd.

Vi lägger särskild vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett starkt affärsdriv, kundfokus och uppträder på ett professionellt sätt, samtidigt som du är resultatorienterad och tycker att det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid. Vidare är du socialt kompetent, kreativ och förändringsbenägen. Rollen kräver att du är strukturerad, van att självständigt fatta beslut och att du är bra på att hantera relationer och bygga nätverk.


Information och kontakt
Då du till viss del kommer att behöva ta dig till byggarbetsplatser, kunder och entreprenörer behöver du ha B-körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Byggnads AB Bröderna Persson. Arbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är på heltid. Placeringsort är Kristianstad och vi ser gärna att du har max 30 minuters pendling.

Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-11-10. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-11-10

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.