Tillbaka till sök

Lageransvarig

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Lely Center är ett försäljnings - och servicecenter med innovativa produkter för dig och ditt lantbruk. Ett center där Astronaut mjölkningsrobot står i fokus och kompletteras av ett brett urval av andra Lely produkter, vilka alla syftar till att göra livet behagligare, såväl som att spara tid och arbete för lantbrukaren. Det är 23 år sedan den första Lely Astronaut mjölkningsroboten installerades vilket gör Lely till den leverantören med mest erfarenhet av robotmjölkning och den största leverantören av mjölkningsrobotar med mer än 25 000 installerade enheter i världen.

Lely Center är din lokala kontakt - en effektiv, kompakt och transparent organisation med den nödvändiga lokala kunskapen, såväl som omfattande expertis när det gäller Lely produkter.

Vi söker nu en lageransvarig till vårt huvudlager i Kristianstad! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som lageransvarig kommer du att ansvara över det dagliga flödet på lagret. Du sköter in och utgående gods, lagerplaceringar, beställning av artiklar samt arbete i affärssystem. Du kommer även att ansvara för förändring och effektivisering av lagerfunktionen samt se till att där är god struktur och ordning och reda.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har tidigare vana av lagerhantering. Du har ett affärmannasinne, är bestämd och är inte rädd för att förändra. Du är både teoretiskt och praktiskt lagd och har ett eget driv som gör dig effektiv. Du har med dig ett flödestänk och förstår lagrets del i kedjan och kan förmedla det vidare. Som person är du noggrann, strukturerad och har goda ledaregenskaper. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har en god social förmåga. Vi ser att du tidigare arbetat operativt på lager samt vet hur man arbetar strategiskt och planerar framåt. Koncernspråket är engelska så tjänsten kräver att du har goda kunskaper i både tal och skrift, samt erfarenhet av Officepaketet.


Information och kontakt
Placeringsort är Kristianstad och tjänsten kräver körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Lely, inledningsvis en provanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är på heltid.

Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-11-10. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta konsultchef Jennie Johansson, tel. 044-590 65 05.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-11-10

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.