Tillbaka till sök

Tekniker / mekaniker till OP maskiner

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
OP maskiner AB Kristianstad är återförsäljare för John Deere, Väderstad, Avant med flera, samt servicelämnare för John Deere Forestry. Vi har anläggningar i Kristianstad, Tomelilla och Jordberga och vi omsätter tillsammans 290 miljoner. Nöjda kunder är vårt mål.

Vi söker nu en tekniker/mekaniker till vår verkstad på OP maskiner i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Som tekniker/mekaniker i vår verkstad arbetar du med hela bredden av varumärken tillsammans med våra övriga duktiga medarbetare i teamet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För OP maskiners mekaniker är målet alltid att lösa våra kunders problem snabbt och smidigt. Du som söker har goda tekniska kunskaper och en gedigen mekanikerbakgrund, gärna från skogs- eller lantbrukssidan, men erfarenhet från exempelvis lastbilssidan är också relevant. Du har goda datorkunskaper och behärskar engelska språket.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och du har alltid kunden i fokus. Du är servicemedveten och drivs av problemlösning.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering, där du under det första halvåret är inhyrd via Wikan Personal, men därefter övergår i en tillsvidareanställning hos OP maskiner. Arbetstiden är 07.30-16.15 måndag-fredag. Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt, så skicka gärna din ansökan via wikan.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 14 november. Eventuella frågor besvaras av Kristoffer Svensson på 044-5906508.

Läs mer om OP maskiner på opmaskiner.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-11-14

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.