Tillbaka till sök

Verktygsmakare till KB Components

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
KB Components är ett globalt växande företag med en rullande omsättning på ca 1 100 MSEK med ca 800 anställda, där vår vision är att vara världsledande avseende tekniskt avancerade polymera produkter. Företagets tre övergripande målsättningar är tillväxt, lönsamhet och trivsel, inom vilka vi aktivt arbetar för att bli ett av världens bästa plastföretag! Våra huvudsakliga kundsegment finner du inom fordonsindustri, möbelindustri och belysningsteknik. Utveckling, produktion och försäljning sker i någon av våra anläggningar i Örkelljunga, Anderstorp, Kaunas i Litauen, Zilina i Slovakien, Puebla i Mexiko eller Wuxi i Kina.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
KB Components verktygsverkstad ingår som en del av Teknisk Service och utför förebyggande underhåll, ändringar samt reparationer av formverktyg. Tjänstens arbetsområde är reparation och underhåll av befintliga verktyg liksom ändringar och kompletteringar av verktygen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av diverse verktygsarbete med ett stort intresse och kunskap i formverktyg, dess konstruktion och uppbyggnad. Erfarenhet från tidigare arbete inom formsprutning, 5 axlig bearbetning och 5 axlig programmering är meriterande.
För att utvecklas och trivas hos oss är du en person med stor egen drivkraft och en förmåga att göra det där lilla extra. Du gillar att lösa problem och själv finna möjligheter i frågeställningar.

Information och kontakt
Tjänsten är en visstidsanställning via Wikan Personal under 6 månader med möjligheter att övergå i en tillsvidareanställning hos KB Components. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är huvudsakligen förlagd till dagtid, men var 6:e vecka förekommer kvällsarbete

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 15 november.

Vid frågor kring tjänsten, välkommen att kontakta konsultchef Tomas Nilsson, tel. 0451-70 7481, eller konsultchef Jennie Johansson, tel. 044-590 65 05.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-11-15

 • Tjänstgöringsort

  Örkelljunga (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.