Tillbaka till sök

Montörer

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Vi på W. Ruberg AB tillverkar högpresterande vattenpumpar till bl.a. brandsprutor. W. Ruberg AB är ledande inom sitt område. Vi exporterar våra produkter över hela världen. Företaget är beläget i Immeln, norr om Kristianstad. Läs mer på www.ruberg.se.

W. Ruberg söker nu två montörer!


Dina arbetsuppgifter
Som montör kommer du att arbeta i en verkstad där montering sker från detalj till färdig produkt. Du monterar vattenpumpar till små och stora projekt där du arbetar med vanligt förekommande montering men även med unika lösningar till varje produkt. Du ansvarar för att produkten levereras med hög kvalitet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad montering och gärna har en bakgrund som bilmekaniker eller reparatör. Du är noggrann och självgående samt van att ta stort eget ansvar. Du känner stort engagemang i ditt arbete och har hög arbetsmoral. Du är lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda. Det är meriterande om du har truck och traverskort.

Information och kontakt
Tjänsten är på 100% i Immeln.
Tjänsten är förlagd dagtid.
Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär en inhyrning via Wikan Personal de första sex månaderna för att sedan övergå i anställning hos W. Ruberg.

Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag! Ansökning sker via hemsidan www.wikan.se och sista ansökningsdag är den 22 november.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jennie Johansson, 044?5906505.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-11-22

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.