Tillbaka till sök

Fastighetstekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Hässlehem AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som verkar i Hässleholms kommun. Bolagets ändamål är att tillhandahålla bra bostäder med hög kvalité för ett flertal kundkategorier samt att vara ett bostadspolitiskt instrument för ägaren Hässleholms kommun. Målet är att erbjuda hyresgäster ett tryggt och trivsamt boende med god service. Hässlehem AB äger och förvaltar 1 981 lägenheter i Hässleholms kommun och omsätter ca 160 mkr. Vi är en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner, och vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas med ett antal nybyggnationer och hållbara investeringar. Läs mer på www.hasslehem.se

Vi söker nu en fastighetstekniker. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Till vårt fastighetsbestånd söker vi en fastighetstekniker som vill vara med och utveckla våra fastigheter och kundkontakter. Som fastighetstekniker spelar du en viktig roll för våra hyresgäster och du ingår i vår förvaltningsorganisation som utför drift och underhåll av våra fastigheter. Du har ett nära samarbete med förvaltare, uthyrare och de övriga fastighetsteknikerna som arbetar inom fastighetsbeståndet. Dina vanligaste arbetsuppgifter består av:

- kontakt med våra hyresgäster
- felavhjälpning och kontakt med underentreprenörer
- utföra rutinmässig rondering
- besiktning och injustering
- hålla kontakt med hyresgäster och leverantörer
Vidare ansvarar du för att planera och lägga upp ditt arbete och i rollen har du stor frihet under ansvar och möjlighet att själv påverka arbetsprocessen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsteknik alternativt motsvarande branscherfarenhet. Du har några års arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, gärna ytterligare språk. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom energieffektivisering samt styr och reglerteknik för fastigheter.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kommer att vara en av Hässlehems ansikte utåt och därför är det viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med andra. Du har ett brinnande intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera god service. Du har en naturlig fallenhet för att planera, samordna och utveckla arbetet. Vidare ser vi att du har förmågan att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem.

Information och kontakt
Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 21 november 2019. Tjänsten är på heltid och tillsättningen sker efter överenskommelse.
För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044 - 590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-11-21

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.