Tillbaka till sök

Local Area Manager Bollnäs

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Altor Fund III.
ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer om företaget på www.one-nordic.se

Vi utökar vår organisation och söker Local Area Manager (LAM) med ansvarsområde Bollnäs med omnejd.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som LAM kommer du att planera, styra och följa upp den dagliga verksamheten inom området för installation av nya elmätare. Du kommer att leda personal som är ute på fältet och ha det yttersta ansvaret för driften. I din roll ingår också att säkerställa att produktivitet maximeras och att uppdrag utförs enligt plan samt på korrekt sätt. Du utgör projektledarens högra hand avseende schemaläggning, styrning, kontroll/uppföljning av ärende/uppdrag.

Exempel på övriga arbetsuppgifter:
- Arbeta för att uppdraget fortlöper ekonomiskt, operativt och tidsmässigt enligt givna kostnads-, tid- och kvalitetsramar fastställd utrullningsplan
- Personalansvar för cirka 19 personer
- Avrop av material i samråd med logistikansvarig & inköpsavdelning
- Ha dialog med övriga LAM för avstämning avseende resurser, planering och beläggning
- Delta och genomföra projektmöten inklusive rapportering mot kund

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning, ärendehanteringssystem, positionering och tillgänglighet. Du har utbildning på minst gymnasienivå inom el eller motsvarande. Har du dessutom högskoleutbildning inom relevant område som tex el/energi/teknik ser vi det som meriterande. Du har tidigare erfarenhet i projektledaruppdrag och flera års erfarenhet av arbetsledning med ansvar för operativ personal. I rollen som LAM krävs det bred teknisk kunskap samt branschkunskap. Kunskap och erfarenhet av personal- och elsäkerhetsfrågor är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har också grundläggande kunskap i ekonomi och entreprenadjuridik. Du har stor förståelse och erfarenhet av arbete i IT-stödsystem, i affärssystem och du har god kännedom i Officepaketet. Då mycket av den tekniska informationen är på engelska, krävs att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Körkort för lägst nivå B är ett krav, BE och BC är meriterande.

Du är socialt kompetent, har ett stort kundfokus och tycker det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid. Du är trygg i din roll som ledare och du är bra på att motivera, entusiasmera och skapa en bra lagkänsla. Dessutom har du ett strukturerat arbetssätt, är resultatinriktad och har god kommunikationsförmåga.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
- Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö

Information och kontakt
Tjänsten är en rekrytering och är en tillsvidareanställning hos One Nordic.
Välkommen med din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22 november 2019. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Du rapporterar till vår Roll-Out Manager som är placerad i Stockholm och din placering blir på vårt kontor i Bollnäs eller Orsa.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, 044 - 590 65 12 eller rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044 -590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se


 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-11-22

 • Tjänstgöringsort

  Bollnäs (Gävleborgs län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.