Tillbaka till sök

Biträdande förvaltningschef

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 1 400 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag är vi ett fastighetsbestånd värderat till drygt 3 miljarder kronor, har omkring 70 medarbetare och huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter har under den senaste tiden expanderat kraftigt och vi fortsätter växa med flera nya, spännande projekt. Vi söker nu en biträdande förvaltningschef och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I uppdraget som biträdande förvaltningschef ansvarar du för att drift och underhåll genomförs på ett sådant sätt att våra kunder är nöjda - och samtidigt så kostnadseffektivt som möjligt. Du har ett personalansvar för aktuella medarbetare på de olika orterna där vi verkar - i dagsläget 10 personer. Du leder, fördelar och följer upp det dagliga arbetet och ansvarar även för planeringen på längre sikt. Drift och underhåll av fastigheterna ska skötas på ett sådant sätt att K-Fastigheter är branschledande.

Ledarskapet ska signalera att K-Fastigheter är en bra arbetsgivare där fler vill arbeta.

Till arbetsuppgifterna hör:
- Personalansvar för våra medarbetare inom fastighetsskötsel och arbetsledare för samma område.
- Ha en god dialog med övriga affärsområden för att lösa vårt gemensamma uppdrag.
- Vid behov upphandla och ansvara för att vi har en god dialog med anlitade entreprenörer.
- Ansvara för att felanmälningar hanteras, administreras och åtgärdas inom rätt åtgärdstider.
- Du förväntas ta fram och implementera rutiner, t ex inom felanmälan.
- Ansvara för att fastigheter och utemiljöer är och upplevs som välskötta.
- Ansvara för att skapa en god arbetsmiljö för verksamheten samt ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet.
- Ansvara för att arbetet utförs inom ramarna för gällande regelverk och lagstiftning.
- Rapportera till affärsområdeschef förvaltning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
I denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt ledarskap. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen. Du bör ha en god erfarenhet av personal och grupper, men även en god förståelse för kundperspektivet. Kundnöjdhet är en central del av K-Fastigheters verksamhet och vi vill finnas nära våra hyresgäster. Där blir denna tjänst en viktig länk och därför måste ditt eget driv och beslutsfattande vara effektivt.

Som person är du också en utåtriktad lagspelare med öppet sinne och blick för vad som behöver göras. Rollen är bred och det är viktigt att du är lyhörd, engagerad, självständig och initiativtagande. Du behöver också ha skinn på näsan när situationen kräver.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, samt har goda datorkunskaper. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid på K-Fastigheters huvudkontor i Hässleholm. En del av arbetstiden förläggs ute "på fältet" och du behöver vara beredd på att köra en del bil inom tjänstens ramar. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 26 november.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-11-26

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.