Välkommen till Wikan

*Erfaren CNC-operatör

*Erfaren CNC-operatör

Om företaget
Vi söker nu för kunds räkning en erfaren CNC-operatör till Markaryd

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du att arbeta både med svarvning och fräsning i företagets CNC-maskiner. Produktion sker både i små och stora serier där du riggar, producerar och kontrollmäter detaljerna.
Du gör själv ändringar i programmen vid behov och företaget använder sig av Fanuc styrsystem

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är en driven och erfaren CNC-operatör med några års erfarenhet av yrket.
Du behärskar ritningsläsning och mätteknik väl och har vana vid att arbeta med väldigt små toleranser
Du ska vara noggrann och ha lätt för att själv ta ansvar för din arbetssituation.
Har du kunskap i Fanuc CNC-programmering är det meriterande

För att trivas i tjänsten som CNC-operatör söker vi dig som drivs av nya utmaningar och har ett stort intresse att vara med i en långsiktig utveckling tillsammans med företaget. Du bör vara en social person som har lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt.

Information och kontakt
Tjänsten som CNC-operatör är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid kl 07-16 fem dagar/vecka alternativt 15.30-00.45 fyra dagar/vecka

Tjänsten är en hyrrekrytering de första sex månaderna via Wikan personal som sedan förväntas övergå i fast anställning direkt hos vår kund.

Är du intrtesserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarst möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 20 januari 2020.

Vid frågor går det bra att kontakta Tomas Nilsson; 0451-70 74 81

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-01-20

Tjänstgöringsort

Markaryd (Kronobergs län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår