Välkommen till Wikan

Återvinningsarbetare

Återvinningsarbetare

Om företaget
STÅLBOLAGET är ett privatägt återvinningsföretag med placering i Osby. Våra leverantörer består av bland annat Infranord, One Nordic, Vattenfall, Strukton Rail samt flera fristående kraftbolag och industrier. Vårt upptagningsområde är hela landet och till Osby levereras allt material för klassning, sortering, bearbetning och omlastning. Då flera av våra köpare finns i Europa exporteras den största delen av våra varor. Stålbolaget är både kvalitets- och miljöcertifierade enl. ISO 9001 och 14001. Vi är dag 5 fast anställda och omsätter ca 50-80 miljoner årligen. Sedan hösten 2018 ingår Stålbolaget i Lantz Järn och Metall och tillsammans med deras dotterbolag är vi rikstäckande med en omsättning på 1.2 miljarder.

Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker en återvinningsarbetare till vår anläggning i Osby. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I ett litet företag med korta beslutsvägar blir du en av oss som arbetar med ett stort ansvar i ett brett register. Arbetet är ett praktiskt utomhusarbete med varierande arbetsuppgifter. Det förekommer även administrativa arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter är tex att;

- Ta emot, lasta och lossa industriskrot och metaller
- Klassa, sortera och bearbeta inkommande material
- Du har en hel del kontakt med våra kunder och leverantörer via mejl och telefon
- Köra maskiner som tex grävmaskin, lastare. Visst underhåll av maskiner ingår
- Registrering av ordrar, fraktsedlar, vågsedlar och serviceschema
- Arbete i projekt med stål på annan ort kan förekomma, men inte med någon regelbundenhet

Vi är ett dynamiskt företag där alla hjälps åt!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är praktiskt lagd och är van att arbeta självständigt. Vi ser det som meriterande om du har kört maskiner tidigare och är van vid praktiskt arbete utomhus och problemlösning. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och har erfarenhet av kund- och leverantörskontakter via mejl och telefon i tidigare arbete. Vi ställer krav på att du har B-körkort och det är mycket meriterande om du även har behörighet för lastmaskin och grävmaskin. Du har kunskap och erfarenhet av enklare administration som tex upplägg av ordrar, fraktsedlar, registrering i system och lagring av bilder. Vi använder Excel, Word och våra interna system. Har du arbetat med logistik eller ISO certifiering ser vi det som meriterande.

Som person är du social, noggrann och plikttrogen. Du har ett trevligt, piggt sätt och gillar att ha kontakt med kunder och leverantörer. Du gillar att arbeta utomhus och har ett tekniskt intresse. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då vi vill att du ska passa in i vårt gäng som har "glimten i ögat".

Information och kontakt
Tjänsten är placerad i Osby och vi ser gärna att du bor inom en 5 mils radie från vår anläggning. Arbetstiderna är måndag-fredag kl. 7,00 - 16,00. Visst jourarbete kan förekomma. Tjänsten är 100 % av en heltid. Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal. Du visstidsanställs via Wikan Personal under 6 månader för att som målsättning övergå i en tillsvidareanställning hos Stålbolaget.

Vi tillämpar löpande urval, dvs tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sista ansökningsdag är 2020-02-09.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, via telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-02-09

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår