Välkommen till Wikan

Servispersonal

Servispersonal


Är du på jakt efter ett spännande säsongsjobb? Se hit!

Om företaget
Araslöv Golf och Resort ligger strax norr om Kristianstad, här har vi vår vackra 36 håls anläggning. Vårt golfpaket har snabbt etablerat sig som ett av Sveriges mest populära. Med anor från 1700-talet möts du av en genuin skånsk miljö med smakfulla blandningar av det traditionella och det moderna. Golfen är i centrum hos oss men förvänta dig både en upplevelse för ögat och magen. Söker du en golfupplevelse, en övernattning, ett företagsevent eller kanske en smakupplevelse. Då har du kommit rätt!

Vi är på jakt efter duktig servispersonal till vår restaurang i Araslöv. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet i serveringen är varierande då det innebär både frukost, lunch och kvällsservering. Rollen innebär bl.a. att ge personlig service i världsklass, hålla restaurangen inbjudande och fräsch, stå för en härlig och effektiv arbetsmiljö samt självfallet guida, rekommendera och servera mat och dryck till våra gäster.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten behöver inte ha någon tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, men vi ser det meriterande. Som servispersonal i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer att serveras samt att rekommendera tillhörande dryck så önskar vi att du har ett intresse för mat och vin.

Som person är du socialt utåtriktad med ett stort intresse för andra människor och ser till att alltid leverera god service åt våra gäster. Du är en lagspelare och har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt och fatta bra och snabba beslut. Du är stresstålig och tar dig an nya utmaningar med ett leende.


Information och kontakt
Denna tjänst är en säsongsanställning och tillsättning sker 1/4 och varar till den 30/9 med möjlighet till förlängning samt att kunna arbeta extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger. Tjänstgöringsgrad 100%.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 28 februari.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jennie Johansson, 044?5906505 eller Andreas Håkansson, 044-5906507.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-02-28

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår