Tillbaka till sök

Fordonselektriker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossDISAB Vacuum Technology AB söker ytterligare en fordonselektriker till sin monteringsanläggning i Eslöv. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Om företaget
Sedan 1976 har DISAB utvecklat och designat marknadens ledande utrustning och system som använder vakuumteknik för att suga upp och transportera smuts, damm och annat material.

Vi tillhandahåller våra kunder och partners med innovativa produkter och tjänster. Vi ställer de rätta frågorna och utforskar varje möjlighet för att kunna erbjuda den bästa lösningen för varje uppdrag. DISAB Vacuum Technology AB är ISO 9001:2015 certifierad.

Dina arbetsuppgifter
Som fordonselektriker arbetar du med el-monteringen på våra fordon som innefattar att utifrån kundspecifikation och funktionskrav installera elektrisk utrustning.

Arbetet kan innebära allt ifrån att lägga i kabelmattor i chassin och hytter till att installera vakuumlastarens manöversystem, givare och annan utrustning exempelvis arbetsbelysningar, kamerasystem m.m.

Arbetet är förlagt på dagtid

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har Fordonselektrisk utbildning eller god erfarenhet av fordonselektronik avseende lastbilar. Det är meriterande om du har kunskap i fordonsmekanik, samt hydraulik och pneumatik.

Du som söker tjänsten är noggrann, stresstålig och lättlärd. Du har vana av att arbeta i ett högt tempo med snabba förändringar vilket ställer krav på att du kan arbeta självständigt samt prioritera och organisera ditt arbete.

Vidare så behärskar du att läsa och förstå el scheman och det är ett plus om du har ett genuint intresse av fordon och teknik.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, intresserad, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Information och kontakt
Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information kontakta Sebastian på 0417-77 99 83


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-07

 • Tjänstgöringsort

  Eslöv (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.