Tillbaka till sök

Extrajobb som skjutstativförare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossDu som söker ett extrajobb inom lager/logistik, se hit!

Om företaget
GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen - Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 20 orter i Sverige och omsätter 3,6 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se.

Vi har en del verksamhetstoppar och behöver därför förstärka vår arbetsgrupp med några personer som kan jobba extra vid behov. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer framförallt att innebära:

- Truckkörning med skjutstativtruck ? B3
- Lastning och lossning av lastbilar
- Pack, plock och orderhantering
- Lagerhantering på höga höjder


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, annat deltidsarbete, inneha F-skatt eller pension.

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Du har truckkort A-B och det är meriterande med tidigare erfarenhet av skjutstativ och arbete på höglager. Du har god datorvana och gärna erfarenhet av något affärssystem då orderhanteringen sker via dator.

Som person är du flexibel, noggrann och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete, tar initiativ, har hög arbetsmoral och bidrar genom god samarbetsförmåga till en härlig arbetsgrupp. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.


Information och kontakt
Som truckförare på GDL kommer du vid behov att bli inringd som förstärkning på deras lager. Tjänsten kan även för den som vill och om det fungerar bra leda till ett semestervikariat.

Tjänsten är placerad i Kristianstad och vi ser gärna att du bor inom en 5 mils radie.

Arbetstiderna varierar men förekommer måndag-fredag mellan kl. 06.00-18.00.

Tjänsten är en behovsanställning, där antalet arbetstimmar kommer variera beroende på verksamheten.

Vi tillämpar löpande urval, dvs tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sista ansökningsdag är 2020-03-06.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Andreas Håkansson, via telefon 044 - 590 65 07 eller Jennie Johansson, via telefon 044-590 65 05.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

 • Anställningsomfattning

  Deltid

 • Anställningsform

  Timanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-03

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.