Tillbaka till sök

Kock

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossÄr du på jakt efter ett säsongsarbete?

Om företaget
Araslöv Golf och Resort ligger strax norr om Kristianstad, här har vi vår vackra 36 håls anläggning. Vårt golfpaket har snabbt etablerat sig som ett av Sveriges mest populära. Med anor från 1700-talet möts du av en genuin skånsk miljö med smakfulla blandningar av det traditionella och det moderna. Golfen är i centrum hos oss men förvänta dig både en upplevelse för ögat och magen. Söker du en golfupplevelse, en övernattning, ett företagsevent eller kanske en smakupplevelse. Då har du kommit rätt!

Vi söker nu kockar inför säsongen 2020. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
På Araslöv står maten och servicen i fokus och det är viktigt att du brinner för matlagning. Köket står för en smakfull blandning av det traditionella och det moderna, där arbetet innebär både lunchservering samt ala carte på kvällen. Utöver det dagliga arbetet arrangeras bröllop och olika typer av fester där arbetsrollen bjuder på kreativ frihet. Varje medarbetare är lika viktig och teamkänsla är något som värdesätts högt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är utbildad kock, men kanske i början av din karriär och vill fortsätta utvecklas. Som person trivs du med en varierad vardag där du vad du än tar dig för alltid strävar efter att ge gästerna en gedigen matupplevelse. Gästen står i centrum och god service är självklart för dig även om tempot är högt. Vi ser gärna att du är kreativ och tillsammans med dina kollegor vill skapa nya menyer och upplägg. Du är en god lagspelare bidrar till en bra stämning i gruppen.

Information och kontakt
Denna tjänst är en säsongsanställning och tillsättning sker 1/4 och varar till den 30/9 med möjlighet till förlängning samt att kunna arbeta extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger. Tjänstgöringsgrad 100%.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 6 mars.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jennie Johansson, 044-5906505 eller Andreas Håkansson, 044-5906507.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-06

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.