Tillbaka till sök

Underhållsmekaniker till Paroc

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
På underhållsavdelningen vid Paroc i Hässleholm blir du medlem i en organisation som drivs av att prestera sitt bästa i alla situationer. På avdelningen strävar vi efter en god gemenskap samtidigt som vi alltid har kunden i fokus och driver förändringar och förbättringar för att nå bättre resultat. Vi erbjuder en omväxlande vardag med ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till personlig utveckling.

Vi söker nu en underhållsmekaniker till vårt team i Hässleholm och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållsmekaniker på Paroc arbetar du med att säkra tillgängligheten på våra produktionsanläggningar och transportutrustningar genom förebyggande och avhjälpande underhåll. I arbetet ingår felsökning, byte av slitagedelar, mekaniska reparationer, ombyggnationer, tillståndskontroller och projektdrivna nyinstallationer. Arbetet är både självständigt och i grupp beroende på uppgiftens art.

Det pågår mycket förbättringsarbete inom alla områden i fabriken, så en driven och engagerad person har stora möjligheter att vara med och påverka vår utveckling och framtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har yrkesteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, samt erfarenhet av självständigt underhållstekniskt arbete inom mekaniska reparationer, plåt och svets. Kunskaper inom skärande bearbetning samt el-tekniska kunskaper är meriterande. Du har en god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av SAP är meriterande.

Du är positiv, ansvarsfull och självgående samt har en god känsla för ordning och reda. För att trivas i rollen bör du se problemlösning som en rolig utmaning och du brinner för teknik. Du är drivande, flexibel och har lätt för att samarbeta med de olika funktionerna i fabriken.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med placering vid Parocs anläggning i Hässleholm.

Befattningen går under kollektivavtalet IF Metall. Arbetstiden är för närvarande dagtid, men skiftgång kan förekomma hela eller delar av år. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 29 februari.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-02-29

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.