Tillbaka till sök

Installationselektriker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
BR-El är ett elinstallationsföretag som inriktar oss främst på nyinstallation, entreprenad, renoveringar, service, tele och data.
Sedan uppstarten 2011 har vi expanderat och har i nuläget 13 anställda. I företagets planer på sikt ingår en fortsatt utveckling. BR-El använder alltid de senaste arbetsmetoderna och håller oss uppdaterade genom kurser samt utveckla arbetet utifrån den produktutveckling som sker inom verktygssidan och programvaror.
I takt med att vi expanderar så behöver vi också nya och ambitiösa medarbetare. Just nu söker vi efter installationselektriker med erfarenhet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med allmänt förekommande arbetsuppgifter som installationselektriker. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innehålla elinstallationsarbete med inriktning mot nyproduktion av bostäder och kommersiella lokaler. Dessa arbetsuppgifter utförs enskilt eller i lag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi letar nu efter dig som gillar jobba i högt tempo och i en miljö där det allt som oftast händer saker. Inget jobb är det andra likt. Du vill ta ansvar och kombinera ditt kunnande med nya sätt att arbeta i ett ungt och snabbt växande företag. BR-EL arbetar med både stora och mindre uppdrag/projekt, nyproduktion och bostäder.
Du som söker tjänsten bör ha minst en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning på gymnasienivå. B-körkort är ett krav. Du har god datorvana och grundläggande kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman. Även du som är första-tredje års montör är välkommen att söka.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har stort kundfokus. Det är en självklarhet för dig att bidra med engagemang och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är strukturerad och tycker om ordning och reda.

Information och kontakt
Tjänsten som installationselektriker är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Tjänsten är en hyrrekrytering de första sex månaderna via Wikan personal som sedan förväntas övergå i fast anställning direkt hos BR El AB efter sex månader.
Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 28 februari.

Vid frågor går det bra att kontakta Magnus Nordholm; 046-540 85 91

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-02-28

 • Tjänstgöringsort

  Helsingborg (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.