Tillbaka till sök

Administratör till W3 Energy AB

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossNu söker vi en administratör till W3 Energy i Piteå. Denna roll passar dig som brinner för service, är en fena på administration och har god datavana. Är du dessutom strukturerad och har en god samarbetsförmåga ska du läsa mer i annonsen nedan!

Om företaget
W3 Energy är en ledande aktör på den nordiska energimarknaden och vår kärnverksamhet är att förvalta vindkraftparker, såsom drift, administration, ekonomi och IT. I dagsläget förvaltar vi över 800 MW vindkraft. Projekten varierar i storlek och omfattar allt ifrån enskilda till flera hundra verk.

Du kanske känner till oss under namnet Svevind Solutions? Vi heter nu W3 Energy och är idag en helt svenskägd och oberoende aktör.

Vill du vara med att bidra till att öka mängden förnybar el i Sverige? W3 Energy fortsätter att växa på vindkraftsmarknaden och nu utökar vi vårt team för att möta framtidens utmaningar.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som administratör hos oss är en bred roll där du kommer ha ett nära samarbete med hela verksamheten och stötta dem i deras dagliga arbete genom att avlasta administrativa delar. Här ges möjligheten att komma in i en mycket spännande bransch och dessutom få arbeta med ett gäng kollegor som hjälper varandra och som har roligt tillsammans!

Exempel på arbetsuppgifter:
- Inköp till kontoret
- Bokning av resor och möteslokaler
- Registrering av inkommande avtal i avtalshanteringssystem
- Telefonväxel och hantering inkommande post
- Registerhantering av medlemmar i vindkraftförrening
- Nyckelhantering
- Kvittohantering
- Administrera web

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du får gärna komma från en administrativ roll och gärna inom en teknisk miljö, men vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet. Andra lämpliga erfarenheter kan vara inom kundtjänst. Företagsekonomisk bakgrund eller förståelse är meriterande men är inte avgörande.

Du kommunicerar väl i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Goda datakunskaper i Officepaketet är ett krav.

Som person är du nyfiken och ansvarstagande med en positiv inställning. Vidare är du strukturerad och gillar att arbeta i en miljö med många olika arbetsuppgifter. Du flexibel, självgående och kan av egen drivkraft ta reda på det som behövs. Vi tror också att du stimuleras av att bidra till förändring och förbättring av processer och rutiner.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar W3 Energy med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 29 februari 2020. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 , e-post linnea@wikan.se

Tjänsten avser deltid, 50-75%, och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Erbjudande
Du får möjlighet att jobba i en framtidsbransch med trevliga kollegor, kontoret i Piteå är beläget på Backcity i en nyrenoverad kontorslokal. Förutom vår omtanke för miljö har vi också omtanke för våra anställda, vi erbjuder därför flexibel arbetstid, fri träning i extern gymanläggning. Vi erbjuder alla anställda vår trygghetspolicy som innefattar tjänstepension, sjukförsäkring, tjänstegruppliv, olycksfallsförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada och privat sjukvårdsförsäkring.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Deltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-02-29

 • Tjänstgöringsort

  Piteå (Norrbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.