Tillbaka till sök

Ekonomiassistent till W3 Energy AB

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossNu söker vi en ekonomiassistent till W3 Energy i Umeå. Denna roll passar dig som noggrann och ansvarstagande. Är du dessutom en strukturerad problemlösare ska du läsa mer i annonsen nedan!

Om företaget
W3 Energy är en ledande aktör på den nordiska energimarknaden och vår kärnverksamhet är att förvalta vindkraftparker, såsom drift, administration, ekonomi och IT. I dagsläget förvaltar vi över 800 MW vindkraft. Projekten varierar i storlek och omfattar allt ifrån enskilda till flera hundra verk.

Du kanske känner till oss under namnet Svevind Solutions? Vi heter nu W3 Energy och är idag en helt svenskägd och oberoende aktör.

Vill du vara med att bidra till att öka mängden förnybar el i Sverige? W3 Energy fortsätter att växa på vindkraftsmarknaden och nu utökar vi vårt team för att möta framtidens utmaningar.


Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent på W3 Energy har du en bred administrativ roll och arbetar i team tillsammans med en redovisningsansvarig och en redovisningsekonom.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:
- Hantering av leverantörsfakturor; ankomstregistrering, kontering och attestflöde.
- Kundinbetalningar och leverantörsutbetalningar.
- Vara kontaktperson både internt och externt för frågor gällande leverantörs- och kundreskontra
- Viss löpande bokföring
- Vara delaktig i effektiviseringen av processer och rutiner inom avdelningen
- Agera super user i vårt fakturasystem; Hantera användare, konteringsförslag etc.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna YH, eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare roll som ekonomiassistent.

Erfarenhet av Ascendo och/eller NAV är meriterande, dock inget krav. Du har systemvana och goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Vidare ställer tjänsten höga krav på kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi tror att du som söker är en noggrann person som är uppmärksam på detaljer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med flera kontaktytor. Du är van att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Du är en problemlösare som tycker om att bidra med din kompetens.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar W3 Energy med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 29 februari 2020. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 , e-post linnea@wikan.se

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Erbjudande
Du får möjlighet att jobba i en framtidsbransch med trevliga kollegor, huvudkontoret i Umeå är beläget på Umestans Företagspark i en kontorsbyggnad som har certifierats med ?Miljöbyggnad Guld?. Förutom vår omtanke för miljö har vi också omtanke för våra anställda, vi erbjuder därför flexibel arbetstid, fri träning i extern gymanläggning. Vi erbjuder alla anställda vår trygghetspolicy som innefattar tjänstepension, sjukförsäkring, tjänstegruppliv, olycksfallsförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada och privat sjukvårdsförsäkring.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-02-29

 • Tjänstgöringsort

  Umeå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.